Ny vecka!

sovit asbra inatt faktiskt :) vädret ser ut att vara bra! nu ska jag käka frukost sen traskar jag till stan, ska träffa mami där, vi lär väl ta en kopp rivet som vanligt. och prata om mitt liv som mamma är så nyfiken på. haha. sist jag pratade med henne lät hon ungefär såhär "MEN DU SKA FAN INTE GÅ UT; DU SKA HÅLLA DIG INOMHUS!!!!" så sa hon att hon aldrig är orolig då cissi drar ut men jämt då jag ska ut är hon orolig vilket jag inte fattar varför. inget har ju n ånsin hänt som gör att hon bör vara orolig men, haha. så sa hon ja om jag nån morgon ser "KVINNA MISSHANDLADE ANNAN KVINNA I ÖVIK" kommer jag bli jävligt orolig att du har varit med i slagsmål och knockat nån. vet inte varför men mamma verkar tro att jag är nån jävla gangsterbrud. haha. har aldrig ens varit med i slagsmål. iofs är det lite konstigt med tanke på mitt satans temperament men våld löser ju ingenting. å andra sidan är det ju så att om man får en käftsmäll golvar man aset som gav en det, kan jag tycka. sen om man lyckas med det, ja det är en annan femma! haha.

________________________

Efter jag träffat mamma ska jag till försäkringskassan och fråga lite om blanketterna jag fyllt i för bostadsbidraget, vill att det ska bli rätt! så förhoppningsvis kan jag skicka in det idag eller imorgon.
sen blir det 1life, ska träna rygg idag, har sinnessjuk träningsvärk i röven. jävlar i mig vet inte vad jag gjorde igår egentliegn?! fast benpressen kan ge en förbannad rövträningsvärk, måste vara den;)
i helgen kom vi fram till att cissi är som gun.
ni som sett Kvarterets Gata vet hur denna gun är.
så satans nååååååååååk!
Har du smakat på en riktig persika nån gång?Kommentarer
Postat av: hanna ♡

planer för dagen? :D

2012-04-16 @ 11:17:10
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: Josefine

härligt :) min med!

2012-04-16 @ 11:57:47
URL: http://pinksnow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback