Who run the world? GIRLS.

tänker inte ens gå in på gårdagen i detaljer. kan vara den bästa och värsta natten i mitt liv. dra åt helvete vilka svin det finns i denna värld. jag vet vad jag förtjänar och inte, och om jag blir pissad på, ja då vänder jag på klacken, ber aset dra åt helvete och går. det är väl något positivt med mig, att jag inte stannar som nån jävla toffel!
det negativa är att jag är tillbaka på ruta noll och att jag kämpade än fast jag borde gått för längesen. jag var inte lycklig och jag hade ständigt ont i magen. jag fick inte vad jag ville ha eller vad jag behövde. Men nu, nu kan det bara bli bättre! det är klart man känner sig sviken och det gör ju ändå ont, det kommer man inte ifrån.. men jag har vart här förr så jag vet att det går över.. bara blicka framåt och glömma skiten.
 
nu ska jag bara fokusera på mig själv. 110%.
jag ska lägga all min jävla energi på träningen,
på studierna, på familjen och på mina vänner.
 
inte en jävla karljävel ska få sätta sin fot i mitt jävla liv på ett bra tag,
det är en sak som är säker! jag har funderat länge på varför jag inte blivit hård som sten och kall som is.. jag tror faktiskt jag kommit på varför. för att jag en gång faktiskt haft en kille i mitt liv som aldrig någonsin svikit mig, som aldrig slutat älska mig,som alltid funnits där, RESPEKTERAT mig framförallt. Johan mitt ex, den finaste killen jag någonsin lärt känna. han är den bästa vän jag har och det är faktiskt han som får mig att hålla hoppet uppe, att det faktiskt finns killar som behandlar en bra. tackar gud för att få ha Johan i mitt liv, utan honom, ja då hade jag nog varit en känslokall manhater nu.
 
 
nu är det bara jag som gäller, inget annat.Kommentarer
Postat av: ava miranda

sv: härligt, händer idag då? :P

2012-08-06 @ 16:03:33
URL: http://avamiranda.blogg.se
Postat av: Frida

Detta fixar du! Kör hårt. :)

2012-08-07 @ 06:52:26
URL: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback