Frukost, Gym, Plugg!

Hemmastudier idag. skönt. men ja.. har ju inte fixat kurslitteraturen vi ska ha. har enbart en bok som jag lånat. om jag ska köpa det går det på 1000 spänn, ah för de har man ju råd med nu just innan jul? nä. ja säg såhär, jag är fruktansvärt less åp att vara less på skolan. inte ens då vi får jullov kan vi pusta ut, nä då ska vi jobba med ett grupparbete OCH plugga inför en tenta... ettan var så jävla skönt om man jämför med detta år.. Och sommaren närmare sig ju faktiskt. jag går ut imaj tror jag. vad ska jag göra?! får sån jävla panik över det. vet inte vad jag vill heller. story of my life.
 
jaja. ska försöka tänka på annat! ska käka frukost nu, byta om, ta en prommis i svinjävlakylan till gymmet och träna. bröst+biceps blir det idag, körde ben igår såattsägasåatteeeeeeh. sen blir det hemgång och plugg med peter. hoppas jag får min jävla porrbok idag då har jag ju nåt att läsa sen!!!!!!!!
 
sjukt hur fort det går! jag har enbart ätit nyttigt i 3 dagar och tränat 2 av dem men mår redan så sjukt mycket bättre. Känner mig gladare, fräshare, piggare. ja det finns många anledningar till varför
man borde träna regelbundet och äta nyttigt.Kommentarer
Postat av: AmandaB

Allt bra idag? :D

MVH Amanda

2012-12-11 @ 10:26:37
URL: http://amandablomkvist.blogg.se
Postat av: My

Hoppas du får en bra dag! :)

2012-12-11 @ 10:49:09
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se
Postat av: Annie - Livet med drinkar både morgon och kväll.

Jaa man märker snabbt skillnad :D

2012-12-11 @ 11:03:03
URL: http://fitlinelife.blogg.se
Postat av: Frida

Jag håller med, smal är inte målet, starkt är målet. :)

2012-12-11 @ 11:41:19
URL: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback