SÖNDAG!

va hände med melodifestivalen igår?! ingen låt var ju direkt BRA. haha ringde farmor igår igen. hon var typ förbannad över att de va så kassa. "jamen ja trodde di leva skulle gå vidare, ja för han var ju SÄMST!" HAHA så sa jag jamen farmor vad tycker du om tjejen i gul klänning å rosa kofta? "JA VAD VAR DET?!?!?!" jag "jamen hon kom ju sist så:P " "JA DET VAR DET BÄSTA!!" hahahhah
hon är söt hon farmor.. så säger hon ofta i telefon hur stolt hon är över en och hon bli alltid gråtfärdig, jag är jätteblödig för sånt där.. jag ringer alltid henne först om jag klarat ngt prov för jag vet det betyder sååå mkt för henne, då börjar hon typ också nästan grina för hon blir så stolt. haha :P så säger hon glöm inte att du är duktig, glöm aldrig det! bästa farmor de :)


Nu ska jag röja undan lite här hemma, käka frukost, hoppa in i duschen för en scrubomgång för jag ska nämligen till kärringgrillen idag! behövligt :)

btw;
tänkt på hur facebook förstör folks liv? imorse såg jag en grej och tycker så jävla synd om en kompis...
för mig är det hela jävligt respektlöst men än en gång - tjejer kan fan vara värre än de största svin till killar :/
jag kommer aldrig korsa den jävliga gränsen och bete mig på ett sådant sätt. men jag har fått bevisat att vissa människor, varesig man är 15 eller 30 kan totalt sakna moral i kroppen och framförallt respekt. jag tänker aldrigaldrig bli en sådan människa, det är inte attraktivt och det är verkligen inte något jag skulle kunna stå för.
jag har haft "tillfällen" på den senare tid att vara just respektlös och sakna moral i kroppen, att berätta sanningen om exakt vad jag gör osv, men jag har fan inte gjort det för det är inte min stil. jag värderar mig själv som en bättre människa än så och jag skulle aldrig vilja visa noll respekt mot människor jag faktiskt bryr mig om.

Jag är bättre och mer mogen än så, tycker jag fan ah :PKommentarer
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

SVAR: Idag ska jag snart iväg till ett köpcentrum med mamma och kolla en grej, sen ska jag hem och göra allt igen för att bli frisk :( själv?

2012-02-12 @ 09:53:16
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: SARA- IMSOOUTRAGEOUS

sv hehe :)

görs?

2012-02-12 @ 09:56:07
URL: http://ssasas.blogg.se/
Postat av: LIENE

ja, ingen låt var riktigt riktigt bra igår. Äsch, enligt mig ska Loreen ta hem hela det!

2012-02-12 @ 10:02:00
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Bunny

Åh, vilken söt farmor du har! :D

2012-02-12 @ 10:59:47
URL: http://bunnys.blogg.se/
Postat av: Sasha

Får hoppas på bättre låtar nästa vecka :)

Sv; Okioki, då ska jag kika in där senare :)

2012-02-12 @ 11:03:03
URL: http://sashas.se
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: godmorgon :D!

2012-02-12 @ 11:15:58
URL: http://beattriicee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback