Torsdag

helvete vad jag är trött. fattar inte vad som är felet. imorrn ska jag fan sova ut!!!!!!!! skönt! sitter o ska få i mig frukost sen gå igenom låtjäveln ett par ggr. lär ju gå.. bra.. mm säkert! jaja. efter det ska vi i gruppen plugga inför vattengympapasset. fyfan vad less jag är på den här kursen! jag hade sett fram as mkt emot friskvård men de är fan inet KUL jag vill fan inte hålla i gympapass.... i 2an ska vi ha GYM, något som kommer bli ROLIGT iaf! jaja bita i sura äpplet som jag gjort ett x antal ggr den senaste tiden och köra skiten o hoppas på Godkänt.
nä som ni märker är jag på helkasst humör idag...... hoppas dagen vänder! peter kommer och hämtar mig iaf, något positivt! frukost nu hörshej.


Kommentarer
Postat av: Sasha

Håller tummarna!

Jag är också less på de kurser jag läser för tillfället! Men "bara" 120 dagar kvar sen är det slut :D Fast vad ska man göra då är frågan, jag har faktiskt ingen aning om jag bara ska vara hemma ett år, träna en massa och leva livet ett tag eller vad jag ska göra, men den som lever får väl se :)

2012-02-09 @ 09:18:49
URL: http://sashas.se
Postat av: LIENE

Skönt när man kan sova ut...

2012-02-09 @ 09:24:54
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Annika

sv ok

2012-02-09 @ 09:37:40
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: 'Sandraa

Hej! :) har en frågestund just nu på min blogg, skulle bli glad om du ställde några frågor! fråga vad du vill, svarar på ALLT! bra va? :) fråga gärna lite annorlunda frågor också om du vill!förresten, om du frågar minst 5 frågor får du en go länkning! och vem vill inte ha de liksom? :) förlåt om du inte gillar sån här reklam, ha en bra dag iallafall!direktlänk; http://photosbysandruu.webblogg.se/2012/february/fragestund-fraga-fraga-fraga.html#comment

2012-02-09 @ 12:02:52
URL: http://photosbysandruu.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback