Dagen

vilken jävla dag. skulle till ett ställe, men körde ju fan säkert 2 mil längre. haha mitt lokalsinne är det SÄMSTA som finns i världshistorien. pernilla fick sig ett skratt iaf :P fick veta lite nyheter igen. ja. alltid lika kul att höra att en människa man delat allt med har ljugit om det mesta. fyfan vad jag spottar på det beteendet. nä usch. sanningen kommer alltid fram, som jag alltid sagt! tänker tänka till jävligt noga nästa gång jag litar på en grabb. så less på ala idioter som ljuger och talar skit om en. tur iaf att de flesta i detta känner mig och stöttar mig och respekterar mig. det är skönt,. det känns bra. och ja, jag förtjänar någon bättre än vissa nötter, det tycker jag också! för tillfället känns det dock som jag dras till alla som är FEL. det är synd för varje gång blir jag ju mindre känslig.. det är inte ett bra tecken. :(
menmen. inte mycket att göra åt. man ska hålla sig borta från grabbarna, sällan det blir bra ändå. jag vet jag är bitter men det är fan oftast bara problem. Nu ska jag ner till kattis, testsminka henne inför den stora dagen, gjorde aldrig det förra veckan. är jättetrött men det ska väl gå an.
 Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, är du trött på alla gamla vanliga vardagsbloggar? Kanske du vill läsa om rikitga tankar, känslor och åsikter istället?
Kolla in på min blogg och se om det finns någon för just dig där istället!
Kram på dig :)

2012-07-19 @ 16:23:40
URL: http://honestlynoidea.blogg.se
Postat av: fia

med mig är det bra =)

2012-07-19 @ 18:15:52
URL: http://fiadanielsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback