Du är mycket starkare än vad du tror, Men istället för att slåss så ger du upp och går iväg.

 
 
 
 
 
 
 
seg na jävulst idag. självklart funkade inte kaffemaskinen på kontoret imorse. höll på få frispel alltså! men de gick fint ändå.. Kom hem för ett tag sen och ska fortsätta städa, fast hemma. galet drygt det känns :P menmen. Efter det tror jag banne mig jag tar en tur till gymmet, en vecka sen jag var där sist. ajdå! annars tänker jag sönder min hjärna. varför föddes jag sån, egentligen. kan sällan njuta av nuet, tänker alltid framåt, tänker för mycket. "tänk om.." rädd för att bli sårad, svårt att lita på någon annan bara för en idiot förstört mig, på det sättet. har blivit den som börjar stöta från den som verkar bra, försvarsmekanism? jag lovade ju att jag aldrig skulle bli så.. då man väl är i situationen kommer rädslan ikapp en. bli bränd igen? bättre att skita i karljävlarna då. passar mig för att fästa mig vid någon, jag vet ju hur jävla ont det gör att bli krossad, tänker inte utsätta mig själv för det.. men samtidigt måste jag ju, nån gång, annars kommer jag dö ensam. det vill jag inte. jag älskar förhållanden, älskar att ha någon att älska, bli älskad, någon att kalla för "min" o vice versa. Trodde inte att det skulle kännas såhär, trodde jag utan problem skulle kunna lita på en annan grabb, men jag antar att då man väl befinner sig i en sån sits kommer såren fram, igen. jag ångrar ingenting men jag hatar skiten han gjorde mot mig, en del av hjärtat är ju förstört, en del av mig är ju rubbad när det väl kommer till kritan. och det lär ta tid innan jag blir som jag en gång var när det gäller det. det är synd, jag kanske går miste om mycket.........
 Kommentarer
Postat av: Jessica

Varsågod, det var så lite så:)

2012-07-16 @ 11:42:36
URL: http://jeeessicaaas.blogg.se
Postat av: Sasha

Jag vet precis hur du känner. Jag har supersvårt för att lita på någon nu också, tänker alltid: "tänk om han gör/är likadant" och ja allt sånt. Det tar tid att läka men någon gång kommer både du och jag hitta någon som är bra för oss och slippa dö ensam, ha någon att älska och bli älskad :)
Träningen kommer när den kommer, onödigt att plåga sig till gymmet om man inte har orken, själv är jag inne i ett riktigt träningsperiod nu :) Har som mål att få fram magrutorna till julafton, hur nu det ska gå, men jag tänker positivt och kommer lyckas med det, a goal without a plan is just a wish!

Sv; Jag var grymt sötsugen igårkväll också, nästan så jag tänkte gå ner på 7/11 och köpa fem smågodisar, men jag höll mig och nu är jag för tillfället inte sötsugen iaf :)

2012-07-16 @ 13:46:15
URL: http://sashas.se
Postat av: ~ L I N N ~

Vadåra ? :(

2012-07-16 @ 15:49:04
URL: http://linnhahne.blogg.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

Sv; haha ja :)
Jobba, sola och bada :) ska även till Göteborg, sj?

2012-07-16 @ 16:13:07
URL: http://nathalietegelstam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback