Vill du bli spådd?

jag tror på det mesta. tidigare liv, andar, själsfrände. ja det är få saker jag inte tror på!
jag har blivit spådd ett antal gånger av olika sierskor. på telefon men även via mail.  tror det finns de som har gåvan men tror även de finns de som bluffar en del, inte lika duktiga på att faktiskt läsa av andra osv.  sen bara för man får en spådom betyder inte det att det är 110% det kommer ske, man gör ju alltid sina egna val, vilka vägar man tar osv.  förut såg jag spådom som något som talar om vad som SKA hända. nu ser jag det mer som en vägledning om vad som KAN hända, allt beror på vad jag själv väljer. tror det är viktigt att man inser det.. Som sagt så har jag varit i kontakt med en del olika.. vissa har väl varit bra, andra inte alls så bra. tror det är lätt att bedra folk på pengar inom det här - tyvärr!

____________________________________


Men det finns en tjej som verkligen är ÄKTA så att säga..
jag blev "spådd" av henne över nätet. låter kanske opålitligt? men det mejlet är bland det sjukaste jag läst. hon såg saker om mig som inte ens mina närmsta vet. hon såg hur jag TÄNKTE, KÄNDE, AGERADE, vad jag var RÄDD för, hon såg mina planer på utbildningen jag funderat på och ja. listan kan göras lång men som ni förstår är det väldigt privat så.. det enda hon visste var att jag hette Lovisa (sen hade jag ställt 2-3 frågor)
Det var på riktigt läskigt att läsa det, just för att hon beskrev mig verkligen enda in från själen....  Så jag rekomenderade henne för min syster och en av mina systrars kompisar. de säger desamma - de är lika chockade över hur hon kan se saker om en som ingen annan vet om. Jag sa inte till denna sierska att jag rekomenderade henne för någon, sedan efter min syster fått en vägledning så sa hon att hon blivit rekomenderad av sin syster. då sa sierskan
"ja, hälsa Lovisa så mycket!" för det första hade jag inte nämnt någon familjemedlem och för det andra var det inte cissi, det var min andra syster och vi delar inte samma efternamn...

Den här tjejen är inte bara en vanlig "sierska". för det första tycker jag hon har en sjuk förmåga att läsa av andra, om jag utgår från mig själv. Sen blir hon en vän. många sierskor tar betalt, gör läggning så äre hejdå. men inte med henne. då och då kan jag få mejl där honf rågar hur allt är, hur allt gått osv. det är inte för att föröska mata ut pengar ur mig genom att jag ska beställa läggningar utan hon undrar, hon vill veta hur det går, jag tycker det är väldigt fint faktiskt. Hon har förmågan att man känner sig glad, varm, trygg. låter säkert sjukt men det är så det känns. blir alltid glad då jag tänker på henne för hon har gett mig mycket positivt.
________________________

Så om någon av mina läsare tror på sånt här och skulle vilja testa på att få en vägledning av denna sierska som jag varmt rekomenderar (som dessutom inte tar mycket betalt) kan ni bara slänga in en kommentar, om ni är anonyma kan ni ange mejl eller något så kan jag skicka där :)


Trackback