tatuering2

gjordes i början av maj. egentligen ska det vara två bilder här. en syskontatuering. cissi har "Piff.." på sin handled. många syskon har en massa fina dikter, latinska ord osvosv som de tatuerar in.. visst det är fint men ack så originellt.. både jag och cissi kände att det inte var vår grej. men ville ändå göra något systrar ilag. många tror kanske det bara var en kul grej, men det var det inte. tatueringen betyder mycket för mig faktiskt.. vi är som piff&puff. ingen piff utan puff helt enkelt. visst skulle vi kunna ha "älskade syster" eller något sådant stiligt.. fast ja... vi är mer av piffochpuff-varianten. lika fläng i huvve båda två :P sällan finkänsliga.. grov imunnen. vulgär humor.. jag skulle nog säga att båda två är mer av pojkflickor rent personlighetsmässigt, inte så tjejiga av oss, därav inga hjärtan å skit. spar på de tyck man! :P haha.

Men vi har varit med om mycket tillsammans och jag är så glad att ha en storasyster som cissi.. jag kan berätta allt för henne. trots att vi kan vara som nattochdag ibland finns det ingen som förstår mig så bra som hon..
cissi&lollo, det bara är så. så har det alltid varit och så kommer det alltid vara. jag är lyckligt lottad som har en storasyster som jag kan säga är min bästa vän. Jag är inte så bra på att tala om för min familj osv att jag älskar dom, har alltid haft svårt att få fram såna ord.. har alltid haft lättare att skriva.
Men hon har varit ett stöd för mig hela livet..Min trygga zon. vi har haft så sjukt roligt då vi var små, vi var jämt med varandra. gjorde alltid saker tillsammans! det finns ingen annan jag ser upp till om jag är helt ärlig. Jag är väldigt tacksam att jag har sån stark relation med min syster, vad skulle jag göra utan henne?
Jag är
sämst på att uttrycka mig verbalt, men min syster är min andra halva, utan henne skulle livet sakna mening, och det hoppas och tror jag att hon vet också.


Puff behöver Piff.
Ingen Piff utan Puff.
jämt då jag kikar på handleden ler jag, för jag tänker på cissi.
 
(kan även tillägga att det gjorde mycket ondare att gadda handleden än underarmen. tunnare där ju. bara skinn,ben,ådror, å senor.)Kommentarer
Postat av: Emmy

Vad gulligt med en sån tatuering! Jag ler när jag läser det :)

2012-07-07 @ 13:50:46
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Victoria

sv: Allt ät bara bra. Hur är det själv ;)

2012-07-07 @ 14:18:48
URL: http://onlyvickan.blogg.se
Postat av: Anonym

snygg! :D

2012-07-07 @ 15:12:57
URL: http://johannalives.blogg.se
Postat av: Emilia,Melina

Fin tatuering :)

2012-07-07 @ 19:54:36
URL: http://snelpanii.blogg.se
Postat av: Anonym

sv. :)

2012-07-07 @ 20:13:10
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Parinaz~

Hejhej, hur har din helg varit :) ?

2012-07-07 @ 20:15:34
URL: http://takeiteasybitch.blogg.se
Postat av: lovisa

tack dsm!:)

2012-07-07 @ 20:49:47
URL: http://www.lovisalndgrens.blogg.se
Postat av: Jessica

Men åh vilken fin! :) jag gillar att det finns ett budskap bakom och inte bara är ett ord liksom. :)

2012-07-07 @ 21:03:06
URL: http://www.fliiingan.blogg.se
Postat av: Ida

Fint med tatuering vid handleden :)

2012-07-08 @ 01:51:00
URL: http://ipeterson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback