gårkvällen

gårdagen var riktigt kul men som alltid har man alltid roligast hemma innan man far ut. var på björn rosenström, var helt ok :) tror dock jag fick lite av en snefylla mot slutet. kände mig ilsk som få och ville bara hem. blir bara så jävla less, jag vill men jag gör det inte för jag vet det är jag som kommer sitta i skiten sen... igen!
jag gör ju de rätta valen men det är bara så jävla jobbigt. ingen fattar nog någonting förutom pernilla.  det är en del som hänt som jag inte skrivit här just för att jag inte vet vilka som läser. så du som tror dig veta vad som händer i mitt liv, ja jag syftar bara på en person - lägg ner spekulationerna för du har ingen aning om vad jag gör i mitt liv.
så undrar jag också hur man kan välja tro på en människa som är "känd" för att vara en konung på att ljuga? man ska skita blotta fan i vad andra tycker om en men om en människa går runt och LJUGER om hur man är, då blir man faktiskt jävligt ledsen, sen att folk tror på det och totalvänder ryggen mot en, det gör faktiskt ont, och jag tycker inte att jag förtjänar det, det gör ingen.. ond jävla cirkel, det är bara mörker vartfan jag än vänder mig..
jag är less på allt idag.Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag hatar sånna dagar när man känner så :/

2012-03-24 @ 11:57:59
URL: http://veronicasadventure.blogg.se/
Postat av: My

Sköt om dig tjejen!

2012-03-24 @ 13:01:01
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se/
Postat av: MOLLY BERGSTRÖM - UPPSALA

Heeej :)

Hoppas du får en fortsatt fin lördag!!

KRAAAM :D

2012-03-24 @ 16:58:00
URL: http://mooollys.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Nova

Haft en bra dag? :D

2012-03-24 @ 17:57:44
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback