Hemma!

kom hem för ett tag sen:) varinte på gymmet idag. kände mig seg. så är jag inte taggad denna vecka. för jag frossat sötsaker igår på födelsedagen bland annat. det kan förstöra en hel vecka för mig. jag känner mig inte "ren" eller hur jag ska förklara det. träningen känns inte lika effektiv såsom den skulle vart. men men. ska dit imorgon är det tänkt iaf :) plugget idag gick bra! både jag och peter är klara med våra arbeten, vi pluggar rätt bra ihop har jag märkt! hoppas vi får godkänt bara :) efter skolan stekte jag i kärringgrillen och nu sitter jag och söker lite ...... till ...... ;) men det får ni höra om sen.. kanske... nån gång :) Nu ska jag få i mig käk sen hoppa in i duschen! :)
BTW; invigde skinnpajen idag och det känns fÖRJÄVLA bra, våren är kommen :) ännu bättre är det att jag fixat sommarjobb. så jävla bra, nu då jag bor ensam i en lägenhet har jag mycket ansvar och det känns skönt att jag gång på gång bevisar att fan jag klarar mig utan någon vid min sida, det gör mig nöjd över mig själv!
att bli självständig serveras inte på ett silverfat. jag behövde vara själv för att faktiskt fatta att jag står stadigt i mig själv.


bild lånad från google

en sån här har blommat upp ute hos mig, fint: )Kommentarer
Postat av: Emma

Ställ gärna en fråga i min frågestund!:)

2012-03-21 @ 16:51:53
URL: http://blomsfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback