Att tänka positivt.

Är jag sämst på. Avundas verkligen de som är positiva, som aldrig tycker något är oroande. Johan är en sån person. aldrig sett han stressad, arg eller något. det är fan sjukt! raka motsatsen till mig typ.. Men försöker bli bättre på att försöka hitta positiva saker att tänka på istället för att gräva ner mig i allt negativt. Det är riktigt svårt, med tanke på hur jag alltid varit...  Det negativa jag alltid fokuserar på handlar oftast om vad som kommer/kan hända, inte vad som är här och nu. Det är sämst. jag är världskass på att vara här och nu. ta dagen som den kommer kan jag sällan göra.. tänker alltid framåt, och då i negativa banor. det är sjukt svårt att bryta den cirkeln jag satt mig i men tror man bit för bit lär sig om man börjar med småa steg. Vad jag märkt är att det hjälper inte alls om ex. mamma säger åt mig att sluta tänka negativt, om någon annan säger åt mig att vara mer positiv angående nån situation blir det oftast värre, att jag tänker ännu mer negativt. vet inte varför det är så men! Enda gångerna jag kan bryta tankemönstret är då det kommer från mig själv. Tar nog tid att tänka positivt automatiskt då man hela livet tänkt negativt i många situationer, men jag tror att små grejer kan löpa vidare till större. Ta det lite steg för steg. Så varje dag ska jag försöka hitta något som är positivt! vad som helst. Att jag hann med bussen, träningen gick bra, Åt god lunch, hade kul med kompisarna, än hur litet det må vara tror jag det kan hjälpa!
 
__________________________________
 
Dagens positiva
 
- är att jag köpte assöta kläder till Minella i julklapp. Shoppa småbarnskläder är det bästa jag vet! allt är så gulligt! köpte ett par svartglittriga leggings och en grå stickad modern kofta. Ser sjukt kul ut med moderna plagg i mindre format.
 
 
- MItt raseriutbrott över bokjäveln vi ska ha. började kasst. har inte råd att köpa den, finns inte att låna.
Då får jag veta att cissi tentat av marknadsföring IGÅR så frågade om hon råkade ha just den boken.
OCH DET HADE HON! haha vadfan är oddsen på det?! så en kompis till henne tar med sig den till övik imorrn så får jag hämta upp den, KUUUUUUUUUUNG!
 
- Har läst ut "Hemligheten" som faktiskt fått mig tänka jävligt mycket.. på ett positivt sätt!
Det är en bok som kan ge mer förståelse till varför man tänker/agerar som man gör, relationsmässigt.

- ANDRA TWILIGHTFILMEN! Onsdagsmys med ingen mindre än mig själv, men klagar inte :)
 Kommentarer
Postat av: Melisa

puss <3

2012-11-07 @ 21:09:19
URL: http://melisacigel.blogg.se
Postat av: ssanna.blo.gg

svar: nja inte direkt det var åt min kompis :)

2012-11-07 @ 21:14:40
URL: http://ssanna.blo.gg/
Postat av: ullie

Det är så mysigt att köpa små kläder.. ska snart köpta till mitt nya syskonbarn ska bli mysigt !!

Hoppas din dag varit bra kram

2012-11-08 @ 00:09:42
URL: http://weberskold.blogg.se
Postat av: Frida

Det är bra! Fortsätt tänka positivt! :)

2012-11-08 @ 06:13:46
URL: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback