inte bakis idag!

var rätt lugn igår faktiskt :) skönt! har typ halva kvartingen kvar. sällan jag dricker så lite. men asbra såhär dan efter:P haha! var på merry can igår, vet inte vad jag ska säga? mycket folk. jag kände INGEN där dock så det var lite trist.  gick till max sen o fick sällskap av en grabb som rabblade på om hur mycket han älskade och fascinerades av kvinnokroppen, så sa jag jaha men då måste du gilla halloween, ja då typ alla tjejer klär sig som slampor, fast det gillade han inte. tyckte det var tecken på dålig självkänsla och bara kändes billigt. tror faktiskt många killar tänker så :P vissa tjejer har säkert kass självkänsla men tror många klär sig så för de är uppmärksamhetskåta. har aldrig varit sån, vilket jag tycker är tur!
 
 
har ett stensäkert kort om man pratar med nån kille eller så och vill verkligen ingenting, man vill bara han ska gå men vill inte säga det elakt, ring till en kompis som jag, säg något i stil med "näfan ja fick inte haffa guzz ikväll, det är bara slampor här, jag ska ha stil på mina damer."  så sjukt kul, så fort jag sa det ser jag hur grabben i fråga gör en jävla U-SVÄNG! haha han trodde jag var lesbisk.
 
 
fick biljett till merry can, utklädnad obligatoriskt stod det. jag var ju inte utklädd! så bad josefine kladda på lite blod så vipps vart jag ett mensoffer! :)Kommentarer
Postat av: Melisa

Tack detsamma! <3

2012-11-04 @ 11:41:31
URL: http://melisacigel.blogg.se
Postat av: Emmy

Haha awesome look :D

2012-11-04 @ 16:09:12
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Sophie "autophoto"

Hej, har du klätt ut dig något under Halloween, mer än denna helgen? :)

2012-11-04 @ 18:26:40
URL: http://autophoto.blogg.se
Postat av: Johanna

Skönt när man mår bra dagen efter :)

2012-11-04 @ 19:45:01
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback