sovmorgon!

hade kanske den sjukaste dröm jag haft på länge. var så många inblandade. dom från klassen. min familj. tvillingarna. bebisminella. men det äckligaste var.. att det var fest i ett tält, så sa peter något som tydligen var askul så hela folkmassan började applådera som nå jävla tok, riktigt jävla högt. sen söp man ju såklart. det drogs igång "raka rör med en märsa" vet inte va den kom ifrån?! sen ramlade ett fyllo över mig, spillde ut ölen på mig och då jag hoppade upp för att slippa få mer öl på mig gick flaskan sönder och jag fick glas i foten och HALSEN. kunde typ inte svälja för det gjorde ont. så jag haltade där ifrån och grät och ropade på hjälp men kunde ju knappt ropa då glasbiten satt fast i halsen. usch va äckligt det var!!
 
Idag fick jag sovmorgon, har frisörtid halv 11. fan nervös för det där!! men vet exakt hur jag ivll ha mitt hår, har en bild å allt men det kan ju bli annorlunda. jaja. allt är bättre än vad det är nu iaf! :P
 
kaffe pårehärså!Kommentarer
Postat av: LINN

drömmar är alltid så konstiga! haha :D

2012-10-24 @ 14:21:22
URL: http://livingmylife.webblogg.se
Postat av: Sandra Saandriiie Åhfelt

VILL DU HA VITA OCH FINA TÄNDER?! MISSA INTE MIN TÄVLING MED BRILLIANTSMILE!! :)

- Ingen vill ha fula tänder, så var med och ta chansen att vinna härliga produkter ifrån Brilliantsmile, företaget med BRA produkter! Själv testat dom :)

Anmäl dig här: http://saandriiiee.blogg.se/2012/october/vinn-ett-kit-ifran-brilliantsmile.html#comment

2012-10-24 @ 19:46:30
URL: http://saandriiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback