Shine bright like a diamond.

 
 
 
 
So shine bright, tonight you and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We’re beautiful like diamonds in the skyLugn helg!

Haft en skön lugn helg :) behövligt! haft besök av en kompis, mysigt :) vi har bara sett film och latat oss, i princip. men sånt behövs också! :) han åkte hem idag, då gick jag till metodiksalen där vi tränade lite spa-massage. efter det gick jag till gymmet. sprang 4km, körde ben+mage efter det. gick helt ok. benpressen tog gött, har ju som tränat oregelbundet på senare tid och det märks ju fort. man tappar mycket, meen testade 160kg på benpressen idag, och det gick. körde bara 8 reps just den gånegn tror jag. Gick sen hem och nu sitter jag här, ensam.
Ska hoppa in i duschen, ta en kopp kaffe och se nån film, ikväll kommer johan :) vi ska väl också se film och Partaj, kung! :D
 
vill till piteå och lena snart. vill till gävle och tvillingarna snart.
vill hem till mamma och pappa, till farmor, till kattis och småbarnen.
vill träffa många, för tillfället.dusch och soffmys!

PRecis kommit hem :) träningen gick rätt bra idag ändå. tappat i axlarna men det visste jag ju innan. körde 4 axelövningar, 2 triceps, lite mage. sprang 4km innan.  ska hoppa in i duschen nuu, sen ligga i soffan och njuta av en pluggfri helg :) Blir en lugn helg, orkar inte gå ut eller något. känner för... en myshelg! med massa filmer och ja... bara va! kan vara de bäste :) Hyrde tre filmer idag: Jack & Jill, Shame, A Thousand words,
 
tror den här är sviinkul. men hört att adam sandler har dött?! är det sant eller ??
 
 känslor svämmar över.

Undra varför man kan sakna människor som sårat en så djupt. Fast det är nog så,
om man väl blivit kär i någon finns det ju fortfarande kvar, ja inte att man fortfarande är kär
men att man kan minnas känslan man kände mot honom. tror det är bäst att göra som jag alltid gjort.
kapa allt. radera nr. ta bort från facebook. aldrig mer höra av sig. det är som att dra bort ett plåster,
det går fort men det gör jävligt ont. I slutändan är det ju för ens egna bästa.
En kille kan vara underbar, verkligen helt fantastiskt, men ett snedsteg
så är allt förstört. tankarna kommer och går.
ibland saknar jag det fina, fast det går över lika fort
då jag tänker på varför det faktiskt dog ut.
 
 
 
det handlar faktiskt inte om mitt ex.han saknar jag inte. faktiskt aldrig.
och det känns så otroligt skönt!!
tror det beror på att... det han gjorde mot mig var inte ett snedsteg,
det var bara genomjävlaruttet. ser han aldrig, inte sett han sen det tog slut.
det är jag glad för. för om jag ser honom. kommer det kännas som en kniv i hjärtat.
än fast jag har noll respekt, noll känslor för honom är det ju så... den människa
som fått en vilja ta sitt liv mer eller mindre, om man ser han eller henne kommer de
känslorna upp igen, och jag hoppas jag slipper uppleva det.
 
 
_______________________________
 
Ibland önskar jag man kunde sätta hjärtat i off-läge.
allt skulle bli bättre, fast i slutändan inte.
jag är kluven. jag vill inte ha en pojkvän,
det blir så mycket problem.
fast ändå vill jag finna den rätta.
ekvationen går inte ihop.Fredag!

skönt med helg :) riktigt skönt! har precis vart ute på en morgonpromenad, satan vad kallt det var :O fick rakt ont i ögonen!!! hösten är verkligen kommen.. ska äta frukost nu, mysa framför tvn en stund. plocka iordning här hemma sen åka till stan, jag, peter o anna ska skriva klart ett arbete vid lunch. sen blir det gymmet, axlar+triceps ska jag köra idag, går förhoppningsvis bra !:)
 
 nu tar ja banne mig HELG!

 
 
o de känns jäävligt jävligt bra!! hade ju SPA-massage idag.. var faktiskt riktigt skönt :) så ska köra 2 kunder med klassisk massage på måndag, sen är jag klar med alla mina 10 :) då har jag 10 spa-massage:r kvar att göra.. går nog bra :) efter stan blev det gymmet. gick rätt bra, sprang 4km, körde ben därefter. Har precis kommit hem, ska käka lax... och något?! jag är sämst på att laga mat egentligen. hitta kombinationer å sån skit :P borde skaffa mig en kock! snart kommer mamma, vi ska åka å kasta min källsortering, jag sorterar ju som sätan, känner mig rätt nöjd över det :D haha. seen ikväll ska jag fan bara slöa har inget plugg eller nånting. underbaaart!
 
fick tröjorna idag, måste testa å se hur de sitterSPA-massage 5-9!

Dagen var lååång igår.. Vi fick lära oss ansiktsmassage, fyfan vad skönt det var! riktigt härligt :) så hade vi hjärt o lungräddning osv. efter det hade jag 2massagekunder. var helt jävla död, ville bara heeeem! har precis klivit upp. ska käka frukost osv. idag har vi heldag igen. men ska lära oss spa-massage, hoppas tiden går fort och att det är skönt och roligt :) nästa vecka har jag bara 2 klassisk massage kvar att utföra, sen ska jag börja med SPA-massagen :)
 
 Fitness by Cubus

 9 - 9!

vill inte ens tänka på mitt natt. hade de värsta drömmar man kan tänka sig, typ! btw, jag har hittat en som är typ drömtydare, har fått en dröm tydd.. rätt intressant faktiskt, känns som det stämmer :)  idag har jag fetingdag! 9-5 har jag skola, från halv 6 till 9 har min grupp studentmottagning.... dryyyygt. men har bara 3 kunder att massera, känns lite bättre! mami ska få massage idag :) o den andra vet ja inte vem de är! just. Idag ska vi lära oss SPA-massage om jag inte misstar mig? Nej. frukost på de här!
 
tubsjalen jag köpte igår :)helt jävla slut på!

redovisningen gick ju bra med tanke på att vi trodde vi skulle bli totalsågade... skönt att ha det bortgjort!! slutade 3 idag, härligt:) var på stan en sväng, köpte en enportionsprottepulver, glömde ju ta hemifrån. blåbäryoghurtsmak, drrrrra mig baklänges vad äckligt god den var!!! men ska käka sluta på mitt först... så köpte jag underkläder, 4trosor, 2bh. rätt skönt. ja inte för plånkan då men hehee... köpte även en vinröd tubsjal..måste köpa nya träningsbyxor men de har SJÄLVFALLET slutat med JUST min modell. åh lovely. orkade inte leta nån ny heller så.... Gick på gymmet sen, körde bröst biceps. gick jävla bra med tanke på att jag inte hade nån musik, glömde mp3n hemma, de värsta jag vet!!! var på löpbandet en stund och körde sen 3 bröstövningar och 2 bicepsövningar. intensivt idag, inte lika mkt vila som jag brukar. tror jag ska korta ner min vila mellan seten en aning! avslutade med lite mage.. seen handlade jag lite mat och inser nu att.. FAN varför köpte jag inte kanelknäckebröd?! ja inte fan äre nyttigaste man kan käka men det är så jävla gott. skulle lätt kunna smälla i mig ett sånt paket på en lördagkväll,, måste köpa!! ni som inte testat det MÅSTE prova, så jävla gott!!!
 
 
en svart bh och en blågrönaktig köpte jag :) från hm.

 
såhär ser brödet ut:jatack!

 
 Trött na jävulst!!

det är jag.. men det ska väl botas med lite kaffe! börjar 9 idag tror jag? slutar 5? har redovisning hela daegn. ÅÅH min favvo! haha eller inte... har inte lagt ner så mkt tid på det heller då tentan har vart prio 1 :P efter det hoppas jag att jag tar mig till gymmet, sen måste jag handla, komma hem, städa och tvätta. fullspäckad dag med andra ord. hoppas vi slutar tidigare än 5!!!! ja.. nu ska jag äta äggmackor,gött. och ta mina hår,hud,naglar-piller. har ätit de i en vecka kasnke? jag vet int eom de hjälper? aja. ska väl göra slut på burken å se:P måste dock toppa mig!!
min fläkt på datorn spökar..... den lever om som satan, då sa johan att det nog är en packning som är sönder, men så slutar den leva om. kanske lika bra att byta skiten? fast ja. johan då. jag rör inte ett skit på datorn, skulle antagligen förstöra allt :P
 
tänk å va hon.. fast då hade väl en puss i pannan inte vart de första man tänkt på
heeeheheheheeKvällspromenad botar det mesta:)

 
 
 
 
 
har hunnit skriva klart tentan. om den är ok vet jag ju inte. det ENDA som är bra med den här tentan, det är att man inte behöver göra om ALLT om man failar, då är det bara den/de frågorna. så på så sätt är det bra. Har fixat lunch inför morgondagen, har bytt sängkläder och hunnit köra en tvätt. har precis kommit in från en promenad. promenader på kvällen då det är mörkt är verkligen bland det bästa jag vet.. jag blir så lugn av det. sen är månen jättefin ikväll också. nu börjar jag låta lite gay hör jag, fast den är rätt snygg!
 
 
fräsh snubbe kan ja tycka!!dryg start på en dryg vecka.

helt ok dag idag ändå. vi har redovisning imorrn. tror inte nån förstår hur jävla less jag är på skolan för tillfället. dom ger en 5352 jävla saker och tentan ja den är då så jävla KASS Utformad så ni anar inte... bryter ihop. brinner typ... om jag kuggar kommer jag ju på riktigt dampa lös....... jaa. träningen gick faktiskt rätt bra :) sprang 4km. för mig är det rätt bra med tanke på min obefintliga kondition. körde rygg som jag har tappat en hel del i, kände jag. tappar fortast i rygg och axlar tror jag... sen avslutade jag med lite mage. har precis fått i mig käk och måste som vanligt diska, och stå och laga middag för måste ha lunch OCH middag till skolan imorn. måste även skriva klart hemtentan.  älskar livet :) :) :)
 
vill se dfenna ikväll men eftersom mitt internet suger kuk
kan jag inte fixa hem den. åååh allt blir bara bättre och bättre idag.låtar som beskriver känslor.

 
I'm in this fight and I'm swinging and my arms are getting tired
I'm trying to beat this emptiness but I'm running out of time
I'm sinking in the sand and I can't barely stand
I'm lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely

I try to be patient but I'm hurting deep inside
And I can't keep waiting, I need comfort late at night
And I can't find my way, won't you lead me home?
'Cause I'm lost in this dream, I need you to hold me

I'm scared of lonely
And I'm scared of being the only shadow I see along a wall
And I'm scared of the only heart beat I hear beating is my own
And I'm scared of being alone, I can't seem to breathe.

Laddar inför en fet jävla pluggvecka!

 
 
 
 
har precis vaknat. ska se om kattis ska komma, hon ville höra hur det gått för mig då jag var hos sierskan. vi har inet setts sen dess.. sjukt fan.. hoppas hon kommer!! jag måste vara i skolan 1, jag peter o anna måste gå igenom en jävla redovisning som är IMORRN. tis går jag 9-5, men måste ha med mig BÅDE lunch o middag för jag ska träna direkt efter skolan. DRYGT JA`?! ons går jag 9-5 oc från 5-9 har vi massage. LOVELY!! torsdag och fre 9-5...... så jävla drygt att ta me två lunchlådor.  vill ha helg NU!!!! orkar inte gå i skolan sådär länge på dagarna då man ska träna efter heller. kommer ju va död :P
 
drömde att ja va tsm men en grabb men fick aldrig se hans ansikte. han var konstig. alltså han hade konstiga krafter. så skulle han skjutsa mig till skolan, så hade han en jättestor gammal bil med en häst framför som körde... så kunde han ringa å prata me hästen... asså jätteskumt var det...så minns jag min farmor mordhotade grabben om han körde för fort. "om det händer lollo något dödar jag dig fattar du?!" hah jävla gangsterfarmor!!. skulle va jävligt kul för mig att gå till ngn som kan tyda drömmar. borde föra en drömbok, skriver ner de drömmar man kommer ihåg, jag tror det man drömmer vill säga något till en, men det är klurigt att förstå vad.I'll fly with you.

 
I still believe in your eyes
I just don't care what you've done in your life
baby, i'll always be here by your side
Don't leave me waiting too long, please come by
I still believe in your eyes
there is no choice I belong to your life
because I live to love you someday
you'll be my baby and we'll fly away
and i'll fly with you
 
every day and every night
I always dream that you are by my side
oh baby, every day and every night
well I said everything is going to be alright
and I'll fly with you.
 
______________
 
 
första pojkvännen jag hade. jag ville han skulle ge mig en fin låt.
han skickar en jävla technolåt. ja höll på bryta ihop,
förväntade mig något fint.
men texten är ju helt underbar. låten faktiskt likaså.
 
 
 äckligt seg.

somna i soffan en sväng. vaknar av att jag toksvettas.  inte konstigt med tanke på att jag sov i ziperallen, 2par tjocksockar och snuttefilten.. hhahaah håller på läsa en jävla text nu, SISTA jävla frågan på tentan. hoppas det går an. måste dock korta ner tentan en aning, får max vara 4,5 sidor....
 
 
blir less att ja inte får skaffa katt.
skulle ju må så bra av en liten kattunge!!!
HAHAHA dör åt den sista. fyfan vad gullig. vilket jävla bollhuvve.
då jag skaffar hus nån dag. då ska jag skaffa den sötaste
jävla kattungen som finns.den ska inte bli större än en kattunge heller,
har jag bestämt!2 nya

 
klickat hem dessa från gina. de hade inte kommit i butik här i övik och lär inte göra det heller!
är dock osäker på strl. brukar ta s men de fanns inte så fick ta xs, får se hur det sitter, helt enkelt!
 Kvällen

kvä'llen vart lyckad :D skulle på harrys, var svinlite folk, testade olles, trodde inte ja skulle komma in men se det gjorde jag :) kul. var rätt smockat med folk där, meeen trevligt. johan gick lös totalt på dansgolvet också :P haha. drog ju en fernet branca som peter tjatat om i en evighet. FYFAN va nåk den var. dra åt helvete.. aldrig igen!! fick en taxi så fort jag gick utanför dörren, ibland har man tur :D mår bra idag, men vet med mig att jag kommer vara seg som ett as, som alltid dagen efteR:) näää hopp in i duschen, få i mig lite käk sen PLUGGA. fyfan vad drygT.
vart ju gangnam style alltså. making peter proud!försvinner. för ett tag

in i dimman. dra åt helvete va ja ska leka rövare ikväll!!! okej ne de ska jag inte. fast man vet ju aldrig ;)
utgång med den bästa ikväll. krogen lär ju bli kul, förhoppningsvis! då man går ut med tjejkompisar är det kul, de gillar ju att dansa, inte bara stå i baren eller ännu värre - SITTA å snacka skit runt ett bord hela kvällen... och johan är precis som mina tjejkompisar där, gillar att dansa osv. askul! han blir helt lost i musiken. HAHA alltid lika kul att skåda! sen har vi också ungefär samma musiksmak så de blir alltid bra :) näää ska ta mig en sup o dra mig in mot stan, johan hämtar upp mig där. och seeeen försvinner jag i dimman. behövligt idag, känner jag.
 
svart som natta. som vnaligt, ungefär da. ha en fin kväll det ska då fan jag ha!!!!!Feelings get out of my life.

 
 
Antingen.. blir man kär som fan. men killen är en idiot.
Eller är killen underbar, men man blir inte kär.
Varför är det så,egentligen?
Varför är aldrig killen äckligt underbar åså blir man förbannat kär i han?
åså lever man lyckliga alla sina dar.
Nej. det är ju så, livet är långt ifrån en saga, tyvärr.
 
Kärlek är verkligen bara problem, jag tycker det.
Känslor, men inte tillräckligt starka.
ändå känna svartsjuka, ändå bry sig så förbannat mycket.
Enda gången känslor för en kille är bra att ha är
om tjejen är kär, om killen är kär, åså blir dom tillsammans
å får ett sådär äckligt jävla bra förhållande som man ser på film,
annars är känslor bara skit.
det är ju bara kasst, man ska inte ha känslor,
har jag fan kommit i underfund med.
 
den dagen jag tillåter mig själv älska en grabb på det sättet,
oj. vad han ska få kämpa för att bevisa att han är bra, för mig.
 Lördag!

precis vaknat :) hade en jävla dröm om den snyggaste karln jag sett i mitt liv tror jag. tatuering på bröstet. jävla fin alltså. han gillade mig också. typ guld värd dröm. HAHA :P ska slänga i mig frukost, kaffe sen gå ut och gå en sväng. kanske sola. får se hur jag gör :) sen på förmiddan kommer PEter förbi. haha ja jag undrar när med tanke på att han lekte rövare igår.. fick en jävla sms om fernet osvosv.. undra hur grabben mår idag?! ja han ville ju komma så vi skulle se Bigfoot innan vi börjar plugga.. han HATAR det programmet men ändå ser han det varje lördag. hahaha.  sen ska jag väl duscha å göra iordning mig :) Nej nu kurrar magen alldeles för mycket!
 HOME SWEET HOME!!

vart en lång dag idag. haft 3 kunder :) men det har gått bra, trots min ryggvärk. tror jag hade bänken för lågt faktiskt, har höjt den nu så det känns lite bättre :) har nu masserat 6st med klassisk massage, har 4 kvar. sen 10kvar på spa-massage inkl. några ansikts o fotmassage. ska nog gå bra :) har preciiiis kommit hem. ska hoppa i ziperallen och inta soffläge så jävla hårt. bara slöa som satan ikväll, se nån bra film, bara måååå. jag är en stjärna på att mysa med mig själv :) ensammys kan vara de bäste! är dock i STORT behov av massage faktiskt..... min rygg behöver det. hela jag behöver det :(  Men får till veckan! :) skönt. Nä. soffläge vare ja!
 
Köpte denna tisha från Cubus idag:
 
 
 fredag!

sitter och käkar frukost nu. klev upp sent, men somnade sent också! nu på förmiddagen hoppas jag skriva lite på hemtentan... men vi får se hur  det blir med det! från 2-8 har jag massage-. vilken jävla fredagkväll :) menmen... får ju ge några andra lite fredagsmys. ska massera 3 kunder idag, varav 2 killar jag känner.. ena väldigt bra, haha ja då det är johan :P kommer väl hem vid nio något sånt. längtar redan hem :) :) :) måste ta me en burk tjurpiss alt. kaffe, kommer somna annars. märkt att jag blir väldigt trött, mentalt av att ge massage. Fick en väldigt bra överaskning idag! fick lönen för augusti, hade förväntat mig mkt mindre, älskar sånt :D:D men ska lägga undan 5000 tror jag. fyfan va duktig ja kommer känna mig då! önskar man kunde låsa skiten så jag INTE kommer åt det.. för det är ju så lätt då man har internetbank, bara flytta över kors o tvärs.... mår äckligt illa idag också. det är ett jävla helvete att va tjej. först ska man ha pms o bli som ett jävla monster, sen ska man blöda å äckla sig, sen då det väl är över o man börjar på en ny ppiller karta, ja då mår man illa som ett jävla magsjuks-fall.
 
fick hem väskan igår. cissi har ju haft den i umeå i typ 2 veckor? hon beställde den åt img så.
mindre än ja trodde. menmen, funkar väl.
 
 R,

 
då andra skulle vänt ryggen och gå stannar du.
den bästaste, finaste vännen man kan tänka sig.
istället för att somna med våta kinder
lägger jag mig med ett leende på läpparna.
du har fått mig inse så mycket, på så kort det.
vad behöver jag, vem behöver jag, varför?
tack vare dig inser jag min verkliga styrka,
och du har uppskattat mig såsom ingen annan har
du har en alldeles egen plats i mitt hjärta,
och det kommer du alltid ha.
oavsett vad som händer,
kommer jag alltid komma ihåg
det fina du gett mig, du är underbar.
all kärlek till dig.
 
bara för dig..

 
 Torsdag - plugg!

var med om nåt så jävla äckligt inatt. nog att man kan drömma drömmar som känns verkliga.. men detta var ju det värsta! mitt i natten drömmer jag om gigantisk jävla spindel. typ 1meter diameter.. den kommer FLYGANDE från taket ner MOT mig.. ja min värsta fobi är ju spindlar, jag ligger ju o sover men det är så jävla äkta så jag TROR ju att den finns och är på väg mot mig så jag FLYGER upp på sängen så jag står på sängen, så kutar jag som en jävla dåre över sängen bort från spindeln, kastar mig ut ur sovrumsdörren... då jag inser att det är en dröm är då jag typ vaknar. vaknar att jag står utanför mitt sovrumsdörr och stirrar in i sovrummet som en jävla psykopat. hjärtat höll på slå sönder bröstet ungefär. fy satan vad äckligt det var!! har aldrig varit "fysisk" då jag drömt osv....
usch. fattar inte varöfr jag måste drömma om dom där äckliga jävla asen?! hatar dom!!
jaja. nu ska jag käka ägggggmackor, lite kaffe på det sen tar jag en prommis till skolan. vi ska plugga på gruppuppgiften idag :) :) ha en fin dag!
 
som alltid,Kvällsprommis i höstkylan!

fick faktiskt lite gjort :) har några frågor kvar på tentan.. de drygaste! men känns liiite bättre. måste bara få gjort mkt imorrn också!!!! peter for nyss, så jag ska bege mig ut på en liten promenad. dock känner jag mig lite krasslig i halsen så har underställ på osv... måste ut och gå känner jag, tappat mycket av det fysiska.. kanske därför jag vart så jävla förbannad och nere på sista tiden? troligen.
sagt och gjort, nu beger jag mig ut :)
Bjuder på swedish house mafias nya underbara låt.
 
 
 
Up on the hill across the blue lake,
thats where I had my first heart break
I still remember how it all changed
my father said
Don’t you worry, don’t you worry child
See heaven’s got a plan for you.
 bryter ihop!!

dagen har ändå vart bra. vi kom långt på  uppgiften vi hade. har dock blivit sjuk. ont i halsen å jävulskap! har dampet för min parfymjävel inte kommit också... då jag kommer hem inser jag att min fläktjävel på datan är paj. asså jag bryter verkligen ihop. jag har en pissig jävla dag nu. snäll är väl johan som ska komma hit imorrn, måste beställa en ny jävel sen ska han he in skiten åt mig. för om man lämnar in det till nån affär, ja då får man ju FAN vänta trehundra år.......kanske ska käka? blir nog mindre ilsk då. just ja. 10min sen är peter utanför. bara att plugga hemtenta.. döda mig någon.Onsdagsplugg!

ska till skolan idag. köttarplugga från 9-3. vi ska försika hinna så mkt som möjligt av gruppuppgiften, sen ikväll blir det plugg av hemtenta! ja vi har rätt mkt nu :/ Men nästa vecka blir det förhoppningsvis lugnare... har inte så mycket mer att dela med mig av.. eller det har jag ju men det är ju hemligt ;) nä. hinka vatten för att få bort denna groteska huvudvärken!!! ha en fin dag alla!
 


måste fixa.. med min mobil. fattar ju inte så mkt?!Som ett barn på julafton!

har vart en låååång dag idag.. hade 3 kunder på massagen idag.. det gick faktiskt helt okej :) men märker min arbetsställning är rätt kaos.har ont i ryggen. sen blir man rätt trött av att massera så mkt.. ändå.. 3 timmar är mycket tycker jag. max 3 kunder om dagen kommer jag ha, tror de flesta i min grupp känner så :P
har nyss kommit hem. fick en tråkig "överaskning" kanske.. ja jag vet inte .känner mig lite ledsen över det hela.. men men. inte så mycket att göra åt... Något desto roligare är att min mobil har kommit :D:D:D:D:D: svinglad! lär ju ta år innan jag fattar det med tanke på att jag ligger... 4 år efter alla andra :)  :) men det ska väl gå. ska försöka få igång den nu!som en ahlgrensbil eller ett wienergum, finns bara ett sätt å stoppa mig, i din mun.. om jag beter mig som ett svin är det megalomanin som flyttat in och fått ett eget rum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 Nervööööös!

usch vad jag har gruvat mig för denna dag.. först ska jag till skolan och plugga med Peter och Anna, hoppas innerligt vi kommer LÅNGT idag.. vill bli klar med skiten!! sen från tre till åtta tror jag? har vi vår första dag på studentmottagningen! idag har jag 3 kunder att massera.. jag är apjävla nervös!!! sååå ni får hålla tummarna för mig sen idag, behöver det :) nu ska jag få i mig frukost osv. Ha en fin dag alla!
 


längesen ja såg mina systrar.. riktigt längesen för att vara oss.....
tror jag måste ta en tripp upp till umeå snart. måste definitivt hem till domsjö,
till kattis. ja. vad skulle jag göra utan mina systrar....busy busy!

 
 
alltså.. vet inte var jag ska börja. är asnervös inför morgondagens studentmottagning, har tre kunder jag ska massera. ja jag vet ju inte vilka de är, det som är hela grejen typ.. INNAN det ska jag anna o peter jobba med feting gruppuppgiften vi fick IDAG som ska vara inlämnad på TORSDAG. ja hur fan tänker dom?! DESSSUTOM fick vi ut hemtentan idag också.. med... 14 frågor. plugglivet är fan inte en dans på rosor vill jag lova! Hoppas innerligt jag får en del plugg gjort ikväll, måste måste! men.. jag roar mig med annat. varför är militärmän så äckligt jävla snygga?=!?! fattar det inte. jag ska skaffa en sån.. om några år!
 
jag har hört du är full av skit!

 
 
haft en sån där drömrik dröm inatt igen... ganska knepigt... blev jagad av ett grabbgäng som skulle skjuta mig? drömde inte bara om en nöt, utan TVÅ. åh lovely. som dessutom var otrogen mot mig. finns inget jag hatar så mkt som otrohet. minns jag veva sönder grabbjäveln. det var ju rätt skönt, iofs. den andra nöten. ja jag orkar inte ens gå in på det. känns som att, oavsett vad, när eller hur lämnas jag alltid som ett stort jävla frågetecken. jag fattar ingenting, och så har det varit nu i 8 månaders tid. så jävla frustrerande. bättre man får saker och ting på svart och vitt så man FATTAR så man slipper gå och undra. menmen... saker och ting kommer väl fram, nån gång. hoppas jag. Skola idag, till halv4. är inte alls förberedd för seminariumet. men det får bara gå!! sen får vi hemtentan OCH gruppuppgiften. längtar till denna jävla vecka är över! fattar inte varför dom ger en så mkt på samma gång? blir ju bara ytinlärning av skiten då. jag hinner då inte sätta mig in i saker och ting om man har 3 stora grejer på en vecka liksom. menmen. universitetslivet fungerar väl så.
 
gick igenom bilder imorse. fick mig ett gott skratt.
hur jävla kåt var jag här?!??! gunstyle. redo att dra över allt på tvåben. eller tre då. hehehhhe
När vinner nånsin den goda sidan?

 
 
 
 
 
 vilken jävla värld man lever i.
falskhet är något man stöter på oftare än äkta, reko människor.
skrattretande. hur fan beter sig folk?
shit. skulle behöva isolera mig från omvärlden i 1 månad.
bara vara helt jävla ensam. fyfan vad det skulle göra mig gott.
föddes nog till en ensamvarg, och tur är väl det med tanke
på hur människor idag beter sig.
sinnessjukt less på mänskligheten. kanske man ska bli en av dom?
 

 
 
 
 mördarvecka!

var bara jag och peter på massagen idag..  jävla gött att få helkroppsmassage, behövs ju om man säg! var i kärringgrillen sen, borde ju ta rätt bra med tanke på att man är insmord med olja i hela kroppen typ.. idag
måste jag plugga. läsa igenom ett till kapitel för imorrn har vi semenarium, jag kommer då inte ha mkt att säga med tanke påa tt jag inte fattar särskilt mkt av texten. menmen, ska iaf läsa och se om jag blir nå klokare :P sen imorrn får vi ut en Hemtenta som ska vara klar till nästa måndag, OCH en gruppuppgift som ska vara klar på torsdag. mitt i allt detta ska vi hålla på med Studentmottagningen. Ja ta emot random kunder och utöva klassisk massage - GRATIS. så på fredagkväll kommer jag knåda ryggar for free. hade väl kanske inte spenderat min fredag så annars men, behövs ju träning. inte för jag kommer jobba inom massage efter detta men. mest jag är nervös för är ju klart... hur det ska gå. hahaha! menmen. förhoppningsvis går det vägen :) Nej plugg och kaffe på det här, plus en sinnessjukt god mörkchoklad med fransk nougat. kan vara de bästa jag vet för tillfället!!!!
 
 
Köpte dessa kaffetermosmuggar idag, ville ha en limegrön med men den var sluuuuut :(

perfekt att ha med på skolan :)Matchmake?

 
jag tror inte det funkar i ett förhållande om man är 100% lika varandra. fyfan vad tråkigt det skulle vara! inga diskussioner - då båda tycker lika, osv.. men man ska ju heller inte vara föör olika. man måste ju som ha något gemensamt. jag har inte hittat min själsfrände så att säga.. min första kille. han har tålamod så det räcker för 352532 msk typ.. aldrig arg. aldrig sur. bråkar aldrig. han var 18, jag var 15. jag var så temperamentfylld, det går inte att förstå. jag kunde bli så sjukt pissigt förbannad, såg svart, ville döda så arg kunde jag bli. var en riktig bråkstake. sa saker man inte ska säga.. var allmänt dryg! 15 och så sjukt osäker. mitt självförtroende var inte på botten, det var nedanför... det fanns många orsaker till min ilska men det är personligt. Iaf. jag träffade då johan. min motsats. vi hade en underbar kärlek, ja då jag tog mig i kragen ochs lutade vara så förbannat omöjlig! Johan var alltid lugnet - jag var stormen. tiden gick. vi var tsm i ca 2 år tror jag. sedan tog det slut. något fattades för mig. känslomässigt. Men utan johan vid min sida då jag var 15 vet jag ärligt talat inte vart jag varit idag... han fick mig finna lugn då mitt liv var uppochned. gav trygghet då jag var ostabil var jag än befann mig... han var den bästa pojkvän jag haft! men det funkade inte. men vi är nära vänner idag. tror det är så. jag och johan ska vara bästa vänner, det är så vi funkar bäst, det är så vi mår bäst, är lyckligast.
 
 
 
mitt andra långa förhållande, mattias. han var exakt som mig. lika jävla envis. hade lika kort stubin. hatälskade att bråka. jag och han.. kunde bråka som katt och råtta... alltså verkligen världskrigsbråk hade vi. rök ihop många gånger. men vi hade det bra. han gav väldigt mycket av sig själv. mycket kärlek. han var mitt hjärta. nu i efterhand har jag ju sett vem han verkligen är och ja... det är inget att hänga i julgran, inte för att vara bitter, det är jag inte. men johan är guld värd för mig, mattias är.... ingenting. Johan var den lugna, trygga killen. Mattias var den impulsiva, hetsiga. Båda två älskade jag. Men ingen av dom är rätt för mig.
_________________________________
 
jag har dejtat en del killar efter det. men aldrig inlett ngt, för jag är så rädd det ska vara fel.
Men det är en bra egenskap jag har! för jag vet med säkerhet man känner i magen
om det är den rätta eller inte :) Tiden rullar, och nånstans på vägen dyker nog prinsen upp :)
 

 
nästa grabb jag skaffar, om det blir om 2 eller 10 år.
det ska vara mannen jag dör med! 
jag vill bara ha äkta kärlek,
sån kärlek man vet att man verkligen
kommer gå hand i hand till sista andetaget.
nåt annat vill jag inte ha, nåt annat klarar jag mig utan.
men Han finns, nånstans.
 söndag och hemska drömmar.

 
 
hade en trevlig dag/kväll igår. gick på stan en sväng, sen åkte vi hem till johan. spelade spel, käkade box, såg kvarteret skatan-filmen. hahah så sjukt kul! kom hem vid 12.. inatt drömde jag så hemskt. sådär hemskt då det känns så äkta.. så vaknar man med en klump i magen och än fast man vaknar och inser att det bara är en dröm sitter känslorna man kände i drömmen kvar i en. usch jag HATAR att sova ensam då jag drömmer sånt... vill ha någon bredvid att klamra mig fast vid. just därför borde jag skaffa katt!!
Jaja. nu ska jag få i mig frukost sen gå till stan. vi ska vara i metodiksalen idag och ha massage.
är så nervös inför veckan så jag vill skita på mig.. hur fan ska det gå?! inte i helvete kan jag ta massagekunder, vad man ska säga osv. sånt där kan göra mig så frustrerad av nervositet....
 FRÅGA DET DU VILL.

har märkt att jag fått en del olika frågor på bloggen på sistonde... vissa har jag sett har samma ipadress men olika namn. varför förstår jag inte. faktiskt inte elaka kommentarer utan bara frågor.. var längesen jag fick elaka kommentarer här. skönt kan jag tycka :) har ju slutat med mina "frågestunder" körde dom ju mest då jag var megaaktiv och hade fler läsare.. men de frågor jag fått nu har varit från anonyma, Så om någon som är här ofta och funderar över något och inte har blogg/liknande, fråga gärna. Kan svara i ett inlägg om det inte är för privat såklart! men ange annars mejladress. Publicerar inte frågorna i detta inlägg heller, så bara jag kan se.
 
 
 stan!

precis hängt upp tvätten, ska gå in mot stan nu. boka massagesalen tills imorrn. sen ska jag träffa johan på stan, tror jag? dock lär ju han va assen SOM VANLIGT :) han har kommit i tid EN gång på 5 år. och det är sanning :P  Ikväll vet jag icke vad som sker? blir nyktert iaf :)
nån ville se bilder då jag hade linnet på. meeeen tog ingen helkropp för ja glömde det.
men det dör nog ingen av. tänkte på det. jobbigt för de som läser min blogg och är vän me mig på fb,
ofta får ju de se dubletter av trynet på mig..... men det får man ju ta ;)Löööördag!

Filmen var grym!! tycker den var mycket bättre än 1an :D:D se den ni som inte har :) kom hem vid halv11 typ.. vid 11 började jag agera rörmokare i badrummet. jag hade ju stopp i vasken för att jag bl.a. vässar sminkpennor där... inte smart... började skruva i rören, de var ju rätt... tjockt med skit! meeeen jag klarade det. var såå jävla nöjd då jag hett tillbaka packningen å allt va de nu heter och då de FUNKADE. haha. sjukt nöjd var jag. ganska töntigt...fast ne, de där är ju grabbgöra. ja behöv ingen karl ;) Har precis vaknat från ett par sjuka jävla drömmar... går inte in på det! fick ett positivt uppvaknande iaf:D är inte orolig längre över en viss sak :) känns så jävla bra!!
 
 
Nu ska jag få i mig frukost, har tvättid kl 12, sen idag ska jag vara med johan. jag vet inte vad vi ska göra,
men något hittar vi nog på! :)
 
 

såhär såg det ut kl 11 igårkväll. hade slitit ut allt. för enligt pappa kunde det spruuuuuuuuuuta vatten.
det gjorde det ju inte mene... de är även tur att jag fick med mina sexiga fötter på bilden :)
kände mig rätt het då jag gick i 2par tjocksockar och en schleten gammal tshirt :):)
Kan även nämna.... att jag inte svor EN enda gång. det är vädligt ovanligt hos Erikssons....Middag + Hamilton2

nyss kommit hem.k öpte snuttefilten, tvättmedel å annan skit. köpte lite kvargyoghurt, fick tips av linda från klassen om dom. får se hur de smakar. mättar ju mer än sockeryoghurtsen som finns i affärerna iaf. Nu ska jag diska undan, sminka mig lite. snart anländer pernilla, då ska vi agera rörmockare i mitt badrum.. har som.. stopp i toavasken eller va de heter? så vi ska skruva, ta bort nån packning. ja pappa hade nån lektion innan han for. hahahahahahhh får se.. hur det går! Vi ska käka fläskfilé, potatisklyfter, hennes egna sås typ ja. göttans. sen blir det BIIIIIO ikväll:D hamilton2. fan vilken karl persbrandt är. om ja va 50+ hade ja lätt dragit över han!
 
Lil Wayne

 
 
Fick hem mitt lil wayne linne idag.
samma modell som mitt Nicki Minaj-linne.
 Dyraste elavtalet!

ringde till mitt elbolag imorse.. var en ung liten grabb som svara. många såna som jobbar där har jag märkt?! iaf.. så sa ju han "ja du står ju på det dyraste elavtalet som finns." KUL. jÄVLIGT KUL! då jag skrev avtal sa inte tjejen något alls om avtalen osv.. hur fan kan dom tänka sig att jag ska kunna lista ut sånt själv?! har stått å betalat nästan dubbelt så mycket som jag annars behövt gjort :):) menmen. han förklarade hur avtalen såg ut så har nu bytt, det känns BRA. mindre bra att jag måste betala denna feta elräkning. menmen. sånt är livet!
snart kommer papi o hämtar mig. jag ska följa han och farmor på Jula osv.. ska köpa en snuttefilt från rusta. alltid velat ha en sån! kommer BO i den!!!! men nuu ska jag gå ut på en prommis, behöver lite frisk luft känner jag! :)
 
 
teddypläd! dör så sköööööönFredag - vit helg!

ingen alkohol denna helg. bra. behöver inte det :) är mysväder ute. regn osv. en dag att vara inne:) SKA försöka plugga lite idag.. men jag har inte motivationen till det, men ska försöka iaf.... måste ringa mitt elbolag nu på morgonen och fråga vadfan som är felet... förbereder mig på att jag inte kommer bli ett dyft klokare av samtalet men ja. ska iaf försöka! idag. längtar jag till decembermånad. jul. det är så mysigt! mörkt ute. alla julgrejer, julmusik, kunna ha levande ljus tänt i hela lgh.. fast ja, sånt gör man ju bara om man har herrbesök, varför gör man det inte än om man är ensam?! det är ju mysigt. ska börja göra det! :) ännu bättre hade det ju vart om man nu haft en grabb som gjorde det åt en.. jag har aldrig haft en "romantisk" kille.. eller ja. mitt ex gav mig mkt blommor osv... men jag tycker att man som killle ska överaska sin tjej mycket mer, ta med henne ut på middag, ut på utflykter, tända massa ljus, laga middag, blombud :o:o:o. hade på riktigt levt på det en månad om jag fick blombud. hade ringt alla jag känner och berätta nyheten. så fint tycker jag sånt är! vissa tjejer tycker inte om såna saker, men jag tokälskar det... nån gång kanske jag få uppleva det, kan vara det bästa jag vet!!
 

här skulle inte vara dumt att ligga!!LOL

 
 
ser på filmen LOL. dör lite åt en grabb.
rollar gör mycket.
edward kan slänga sig i väggen.
dessa käkben är bland det snyggaste jag sett.. på länge.
 


såna här grabbar finns inte irl. nu menar jag inte utseendet på killen.
rollen. det finns inte såna killar. inte i mitt liv. aldrig nånsin har det funnits
en sån där bra jävla grabb! film är sagor!!GT

 
 
vill ha dessa 2. snygga!
 

Hemma!

vart en rätt bra dag ändå. förutom att jag känner mig så kass på massagen. äckligt nervös för veckan är jag :( men fick massage också så.. det var skönt. killar tar nog i lite mer än tjejer, tror jag behöver lite hårdare knåd, det fick jag idag. skönt :) kommer hem. ska bara slöa. möts av en jävla elräkning på 700kr. hur fan är det ens möjligt då jag i princip inte vart hemma på hela sommaren.. nåt är ju fuffens.. ska ringa far och hetsa lös lite. jag fattar ju inte mkt av sånt där, men det gör ju han. ja. så det var ju inte det bästa som låg i brevlådan. menmen.
ska få i mig käk nu, städa. som vanligt? dra igång en film. har sovmorgon imorrn, guld värt!!!!!
 

jävla snack om magic mike på skolan idag.
"hans stjärt är snyggare än mitt ansikte." hahahahlovisa.

 
 
 
 
 
 
 Torsdag!

heldag! har först föreläsning till lunch. efter lunch har vi massage till klockan 6. ohmy..... lär ju vara slutkörd efter det men har sovmorgon imorgon så det känns ändå helt okej! :) igår slog det mig.... om drygt 2 veckor kommer en del förändras... vet inte om det är till det bättre? jag tror inte det. kommer sakna hjärtat ur mig. ungefär!
men det är då. nu är nu. Ska få i mig frukost, kaffe och klä på mig :)
 
knas

plugget gick sämst. besöket gick helt ok..a ntar jag? skulle träna. var därifrån efter en kvart.. något är skumt, något är fel i min kropp för tillfället.. det gör ont. alltså fysiskt ont. blir lite rädd, men hoppas det går över!! dessutom har jag uppsvälld mage.... värsta som finns ungefär! jaja.... på stan hittade jag lite plagg iaf :)
nu ska jag dra igågn en film. borde plugga. men min hjärna har shutdown...
 

 kärringgrillen - plugg!

ska ut på en prommis nu. svänger in på solpalatset i farten. kan ju behövas. känner mig äckligt blek för tillfället... efter det ska jag väl fixa nån lunch, invänta peter för vi ska ju pluggaaaaaaaaa. sen ska jag till um... farar det värsta alltså. tänk om man skulle ha en bulle i ugnen?! fyfan vilken panik jag skulle få.. minns hur det var då jag verkligen trodde jag var gravid.. började mer och mer "jamen jag ärj u rätt kissnödig... ja jag mår ju ganska illa.. ja jag är ju rätt nere..." slutade med att jag TVINGADE matte skjutsa mig till apoteket en söndag så gjorde jag gravtest inne på max. sån panik får jag... allt sånt där gör mig rädd. um. tandläkare, sjukhus. allt som har med det fysiska att göra.... jaja. förhoppningsvis går det bra!
 
ny mobil, ny parfym!

såg till min lycka att pengarna kommit in idag. har köpt mobilen + lite tillbehör, och en parfym!
blev en samsung galaxy ace, vit.
 
 
skal, hörlurar, skärmskydd.
 
och denna:
midnight fantasy. luktar ju så jäääävla gott!
Hösten är kommen!

skulle plugga.. läste.... nästan halva kapitlet innan jag gav upp. fyfan vad dryg jävla text det är!! menmen. ska plugga med peter imorrn "FOCUS KVINNA! imorrn går vi igenom alla föreläsningar lite snabbt, förutom trädgårdshelvetesskiten... och sen kollar vi lite på den dära bögiga minnesuppgiften :)" undra hur den pluggdagen lär se ut........ Har iaf precis vart ute på en kvällspromenad. skönt. skön luft ute! märker att hösten är här.. väldigt mysigt tycker jag :) men det behöver inte bli kallare! har hört vi ska få en kall vinter med mycket snö?! fyfan vad hemskt. Nä nu blir det slötittande framför tvn sen hopp i säng. dock sovmorgon imorrn: SÅ JÄVLA SKÖNT!!
 
weheartit.comNicki Minaj

 
Linnet jag fick hem idag :)
 
 
 Bra dag!

har jag haft. tog en kaffe med mami på stan också :) som vanligt vill hon veta ALLT som hände ri mitt liv.. ja hon får ju veta mer om mitt liv än exempelvis cissi, jag är väl nog mer öppen på den fronten just till mamma. både positivt och negativt. mamma tycker ju bara det är positivt dock :P sen blev det gymmet. hardworkwork! sprang lite, sen gunsN å benen då. dra åt helvete vad mina armar skakade. ja bra var väl det för fyfan vad deppig jag blir då jag är i gymmet och inser hur min kropp ser ut, har tappat så sjukt mycket. det syns. det märks... menmen! försöker inte tänka på det, man blir ju bara deppig då :/ körde dropset på¨biceps. fy saaaatan vad det tog.... men det är ju bra :)
Har precis kommit hem, JACKJÄVELN har fortfarande inte kommit, dom har INTE svarat på mitt mejl heller. får fan damp... Men ett linne jag beställt låg i lådan, gjorde mig munter :) visar bild sen!
 
 
Just ja. har länge velat köpa rökelser. Så kompisen jag var hos i helgen, han har nån handkräm som luktar som rökelser.. då kom jag på att jag måste köpa hem det! tycker det luktar.. mystiskt på något sätt, mystiskt men mysigt!!
 

köpte från indiska :) wildberries och lemongrass.välj nån som älskar dig, som alltid väljer dig. som skulle sälja sig och svälja gift för att få tillfredställa dig.

 
 
 
 
 
 
 
 
  
 Tomma ord & tomma löften är vardagsmat. Ge aldrig mer än du får, det slutar alltid med att du står i tårar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
inte fått pengarna.. hoppas jag får dom i veckan. hatar att jag är så strulig ibland :( idag har vi en skön dag iaf! vi slutar 1. för andra gruppen har masage. på torsdag slutar jag 6. herregud ja :P men har självstudier på fredag så det känns helt okej faktiskt :)  Nej. lite frukost och kaffe på det här kanske!
 
Helt ok dag!

faktiskt har den varit helt okej :) hade förläsning till 4 sen fixade min grupp klart pappertjofset. vi börjar med studentmottagning nästa vecka. herremingud. ja alltså vi ska ta emot massagekunder.. vi har 1life och paradisets område.. Men orkar inte gruva mig för det. det får gå lite som det går :P
efter skolan gick jag och tränade, sprang en sväng, körde ben och mage. gick faktiskt helt okej, skönt:)
precis kommit hem och fått i mig käk. inser att min jackjävel fortfarande inte har kommit. förbannad är bara förnamnet av vad jag är. det har gått 8 jävla arbetsdagar, så ska det inte vara!! har mejlat dom iaf.
JUST Ja. anledningen till varför ja ginte fått pengarna från csn, jag hade glömt att bocka för en jävla studieförsäkran. har gått å vart förbannad helt i onödan, ja då det var mitt egna fel liksom. strulig är jag bra på att vara! nu blir det duschen, sen lite plugg. om jag ids dvs.
 
 

 
ge mig dessa,

vill ha dessa tre.
vet ni vad jag mer vill ha?
en grabb som kan ha likadan.
tycker det är svintufft med plagg som är till både tjej och kille,
kul ju. gå bredvid varann i samma tisha/linne. snyggt tycker jag!
 Gangnam Style

 
 
haha ingen kan ju ha missat denna! sjuk video. vilken jävla dansstil alltså!
fattar ju nada vad låten handlar om, men den är ju skön.
etsar sig fast i hjärnan :P
peter som visade mig. han är ju världens största yt-nörd så atte...
 
 Ny vecka!

galet jävla less att jag inte fått pengar från csn. jävla balle vad irriterande det är!!!!! svär på att jag inte kommer få dem på hela veckan. då känner jag mig lite körd. såå med andra ord kunde dan ha börjat bättre. kan inte köpa mobiljäveln heller. har skola till 16:00 idag. kan väl ändå göra mig bra, känner jag. efter det hoppas jag jag tar mig till gymmet. måste träna ben. ben och mage är ju väldigt illa för tillfället. jaja. ska göra mig mindre ful nu. ha en fin dag!
 
ändrade planer.

inget plugg med peter, blir för sent! hittils har jag fixat 2 lunchlådor. kung. nyss käkat, ska hoppa in i duschen, kladda i en hårinpackning, ansiktsmask efter det. ja typ så. sen ska jag fixa lite kaffe och förhoppningsvis läsa en engelsk jävla dryg text. undra om jag fattar något? tusen sidor, typ! men hoppas det går vägen! :) sen ikväll om jag nu är duktig nog att plugga ska jag unna mig själv med film. söndagsmys med mig själv kan vara de bästa! :)
 
Just ja! en ny film med channing tatumn är ju ute. man lär ju inet sukta mindre efter karljäveln efter man sett den med tanke på hur innehållet verkar vara?!
 

"Ett nygift par är med om en bilolycka.Olyckan leder till att kvinnan hamnar i koma
och när hon vaknar kommer hon varken ihåg sin man eller bröllopet.
Mannen bestämmer sig för att göra allt som står i hans makt för att vinna hennes
hjärta. igen."
 ny mobil?

har suttit o kikat på en ny mobil. har ju haft min i 4 år. jag är ingen mobilnörd. enda jag behöver en mobil till är att ringa och smsa.. men känner att min kära lg snart kommer dö med tanke på vad jag hunnit göra med den på de åren.. vill köpa nya kläder också. pikétröjor, så äckligt snyggt! baseballtröjor, mycket vill jag ha, för tillfället. inte fan har jag fått pengarna från csn så kan inte köpa mobil exakt nu. inte heller har jag fått hem jackjäveln jag beställde förra veckan. LESS. jaja. kanske ska dra igång någon film. vet inte. vet inte vad det är med mig nu för tiden. konstig i humöret. hmm...
ja sen idag kommer Peter, vi ska försöka plugga. har ingen koll på skolan. vet inte vad vi har att göra eller nånting. det värsta är att jag inte ens orkar kolla upp vad det är. tror jag har en down-svacka. hatar det. men.. det går ju över, som allt annat. efter regn kommer solsken. fyfan vad sant det är men fyfan vad jag hatar det ordspråket ibland.
ne. straighten up little soldier.
 
 
 
 
_________________________
 
jag har aldrig velat ha unge. men då jag ser denna bild längtar jag lite.
sjukt cool unge!: D
 

 
 
 Ny energi!

igårkväll var jag med johan. trevlig :) vi såg nya ice age, haha så sjukt söta djur det finns med i såna filmer alltså :P kom hem vid.. halv 1 kanske. slockna DIREKT! idag försöker jag tänka positivt, hahah får se hur det går med det. jag har ju tendensen att alltid tänka negativt. det är en hemsk egenskap jag har, faktiskt.
Nu ska jag dricka vatten + kaffe, ladda mp3n, gå ut på en morgonpromenad och försvinna in i min värld där allt är perfekt. där allt är som JAG vill ha det. bästa på hela dagen.
 

"sluta fundera så mycket. ha kul. lev livet. sluta oroa dig för så mycket.
jag lovar. saker och ting kommer bli bra. du kommer få allt precis som du vill,
men du måste ha tålamod!"Break this bittersweet spell on me.

 
 
 
kom hem nu typ. haft det bra, men hemma är alltid hemma :) känner mig dock lite smånere. det har ju sina orsaker. men det är ju inte mycket att göra om som med så mycket annat. jag gillar inte det jag känner nu. det är bara jobbigt. en fet suck över alltihop. ingen lösning men ändå inget problem? något är det ju. något ligger och oroar mig. jojo. rädslan att en vän mer och mer försvinner. som till slut vänt ryggen helt. där ligger min oro. för det är ju så det så många gånger slutar. Just nu skulle jag bara vilja fly från allt. jag skulle vilja fly från plugget som tar död på mig bara jag tänker påd et, fly från alla mina tankar. fly härifrån. vad skönt det skulle vara. att bara försvinna för ett tag. det skulle göra mig gott. men det kan jag ju inte. jag måste ju stanna, vara kvar i mina tankar som plågar mig. idioti. fattar inte vad som är fel på mig, egentligen. tror ingen skulle förstå mig. faktiskt inte. sjukt deppigt inlägg en fin lördag som denna, jag vet. men jag mår inte så bra idag, inte någonstans.
 
 

Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
bara gör, biter ihop och håller käften.
 
 sisters.

 
 
mina bästa storasystrar!
 
 
A sister is:
a gift to the heart,
a friend to the spirit,
a golden thread to the meaning of life.
A sister is a little bit of childhood
that can never be lost.
<33 för 129

 
snygga trosor från Gina Tricot. har 3 varianter av dom,  men de här är nya:
 
 Torsdag!

sovmorgon idag. så sjukt härligt :) ska äta frukost, klä på mig osv.. skola till 16:00 idag. känns ändå inte sååå farligt, börjar ju 10 så :) hade så sjuka drömmar inatt. jag drog över lammkötte ur ligan. stört. en liten flicka hade våldtagit sig själv på ngt konstigt sätt och ja, det var ju slakten själv. min mamma hade cancer och låg inför döden. så sjukt obehagliga scener under natten... ja förrutom då ja drog över lammkötte då ;)
 
Efter skolan kanske jag tar bussen till en kompis, isf kommer jag hem på söndag någon dag. men vet inte hur det blir med det än, men ni märker väl om jag inte skriver ngt i helgen :)
 
Långdag!

kom hem NU. varit borta hela dagen. skönt att komma hem då :) har slängt i en tvätt, ska packa och hoppa in i duschen.. just ja.. jag tror jag har råkat klösa sönder ett födelsemärke på magen, de är väl inte så bra?! ajaj:( sen ikväll kanske jag drar igång nån film om jag orkar. kommer sova som en jävla stock inatt!! börjar 10 imorrn dock, SKÖNT!
 
 Heldag i ume

Kom upp helt okej idag. pga jag sovit som skit. vaknat till typ hela tiden. hade en dröm jag funderar på också. rent generellt funderar jag ju alltid alldeles för mycket. rädd att göra fel. rädd att hamna fel. rädd att inte känna rätt. story of my life! Ska få i mig frukost och kaffe nu iaf, tur att jag nästan jämt är hungrig på morgonen oavsett klockslag!
Peter hämtar mig vid 6 tror jag, bussen till Umeå går halv sju. TVÅ jävla timmar ska vi sitta där. kommer avlida. på riktigt............
 
to do

lång dag. fast ändå inte. slutade 3, en timma tidigare än väntat, alltid skönt! gymmet gick sådär. springningen gick bättre än igår, körde sen bara lite bröst och mage. gick och handlade och höll på riktigt att bryta ihop. var äckligt hungrig, ville hem till duschen. bagen krossar min axel men jag kan inte bära den på annat sätt eftersom jag har 2 blytunga jävla matkassar i armarna. nära bristningspunkten där... kom hem. slängde i en tvätt. städade frysen, typ. precis käkat och måste ta itu med ett jävla diskberg, sen städa hela lyan, därefter duscha, ansiktsmask och färga ögonbrynen. nä. mycket ord lite verkstad känner jag här, dags att sätta igång!
 

något att tänka på, kanske.undies från gina

 
 
längesen jag köpte nya underkläder. fyfan vad tragiskt. börjar bli gammkärring. men de är klart.
det är roligare att köpa sånt om man har någon. fast egentligen är det ju lika roligt själv. man känner sig fin på något sätt, om man har nya fina underkläder som passar en :)
3 set jag vill köpa!!
 
 

Tisdag

sov fint inatt. inte så farligt trött. imorrn kommer jag vara pisstrött. ska upp fem. oh lovely! skola till 16:00 idag då. inte alls taggad. uuuuuusch. efter det blir det nog gymmet, seeen handla mat, efter det komma hem, städa och tvätta. orkar inte denna dag :) Nä ska slänga i mig frukost och he på mig ansiktet!
 

knepigt läge sånt där, kan jag tycka.skulle inte tacka nej.

 
 
Vilken jävla dag!

var på kasst humör redan imorse. det har hållit i sig. jag har panik för skolan. jag fattar inte hur jag ska orka. på riktigt. jag tvivlar även starkt på att jag kommer jobba inom det efter, så där försvinner ju motivationen också. men men jag ska härdahärda, får mycket kunskaper och det är intressant, en merit. mycket kan hända på ett år. försöker jag tänka! annars då. gympasset gick kasst. eller ja.. benträningen helt ok men resten. orkar inte ens gå in på det. jag känner jag har tappat allt för tillfället. det är inte kul. nog inget muntert inlägg men det skiter jag fan i. jag är inte glad idag.
 
Köpte lite nya ansiktsprodukter iaf, gillar lumenes sortiment så ska testa dessa:


SCHOOLTIME!

jävla drygt må ja säga.. fyfan.. slutar 4 hela jävla veckan. nästa vecka slutar jag 6. det borde fan va olagligt! kommer vara död. på äckeldåligt humör kommer jag vara.. jaja. jag får iaf skjuts idag! peter hämtar mig vid 9-tiden. lagade köttfärs igår så har lunch idag och imorrn, alltid nåt! annars blir det ju ofta gröt...... nä. ska göra mig mindre ful nu. ha en fin dag alla!
 
ett fel närmare rätt.

idag slog det mig. om 4 månader har jag varit singel i ett år. helt jävla sjukt vad tiden gått fort?!?! ja jag har väl "varit på väg" att inleda något med kanske 2? men en kändes det bara fel med och en annan var en jävla nöt. under den här tiden har jag undrat på riktigt vad han där uppe har emot mig? det har varit många ggr, många kvällar jag brytit ihop och känt mig ensammast i världen, och undrat varför utsätter jag mig själv för dessa svek? varför väljer jag att tro på människor, varför dras alla fel till just mig? korsochtvärs ser jag folk hitta varandra,  ja kärleken är överallt, förutom här hos mig, i lilla ås. Jag har ända sedan det tog slut mellan mig och exet velat träffa kärleken, det är så jag är. jag gillar egnetligen inte att vara singel, eller jo det gör jag väl men trivs bäst hos en killes famn.  Förut handlade det om att jag inte kände mig trygg i mig själv, jag var rädd för att vara ensam. det var jag. Men jag har hittat mig själv, jag känner mig självständig, framförallt trygg i mig själv. jag har mycket att ge och på så sätt är det väl tur att jag inte hunnit inleda något med någon som varit fel för mig?
jag ger mitt bästa alltså förtjänar jag det bästa, inget mindre än det.
 
 
_____________________
 
Det är otroligt att jag än idag känner hopp om kärleken efter allt som varit och hänt.
Det handlar nog i grund och botten vad för val man gör. Jag kan välja att isolera mig, att aldrig igen öppna hjärtat för någon annan, men vem är förloraren då? jag kommer säkert bli sviken många gånger till,
men om man aldrig riskerar något då kan man ju aldrig vinna heller! jag känner också lite, hur stark man blir av att gå sin väg från alla svek. för då man går ifrån dom det är då man bevisar för sig själv att
man faktiskt är jävligt stark som inte tar skiten,  jag har sagt det många gånger förr, men jag vet mitt värde.
ingen spottar på mig och jag står kvar. aldrig.
 
Jag lever långt ifrån ett kristet liv. men jag tror på han där uppe.
jag tror han har sparat någon riktigt riktigt bra för mig, och dessa
nötter jag fått erfara har varit för att jag ska bli stark och verkligen
inse att jag klarar av att stå på egna ben.
Någon dag finner prinsessan sin prins. det tror jag på.
det måste jag tro på. annars har jag ju inget hopp kvar.shewolf

var ute på en promenad.. skönt. handlade lite också. bara mjölk å sån skit. får mer panik inför imorrn. är noll förberedd. känns som hela klassen förberett sig med böcker? det har inte jag. inte peter heller. är ju oftast så. tyvärr. ska plocka undan lite o packa lite. fixa köttfärs så jag har lunch 2 dagar..... sen ska jag se film:D såg THe Note Book imorse. fyfan. vart fan finns såna män?! de flesta har ju noll romantik i sig. värdelöst. tragiskt. önskar jag fick vara huvudperson i en romantisk film. de hade vart nåt!
 
 
spelar förövrigt sönder denna, galet skön!
 
börjar typ inte förren efter 1 min.Sista dagen innan skolstart!

har lite ångest. faktiskt. för jag vet det kommer va svinmkt. kommer sluta 5 de flesta dagarna. efter det ska jag då träna. kommer inte ha mkt tid över.. kommer måste ha med mig dels lunch men också mer mat eftersom jag ska träna direkt efter skolan... dryyyygt. menmen. hade en hemsk dröm inatt. aldrig gråtit så mkt nån gång tror jag. det var så äkta också. usch vad jobbigt det var :( skönt att vakna sen!!!!! idag skulle jag massera... men jag vill inte, orkar inte, är inte på humör. men har iaf laddat lite ny musik till mp3n så ska väl ut o gå senare.. men nu ska jag äta frukost osv.
 

råkade ju slita sönder min väska i veckan här. så denna har jag beställt.
Gina TricotThe show must go on.

 
slödag. som vanligt dagen efter man druckit. blir sällan bakis, mest seg i kroppen. fredrik hämtade mig vid 12 typ.. vi åkte till ullånger, hälsade på hans vänner, åt tacos och bara var.. åkte hem till han en sväng sen och såg tv osv.. kom hem vid 10 eller nåt.
 
 
Fick ett hemskt samtal idag dock... men jag visste det skulle komma, det handlade bara om när.... det rör någon närmast hjärta och det gör ont i hela mig för jag kan inte förstå hur det känns. jag kan inte förstå hur jag själv skulle känna mig inombords om det hände mig... livet är för kort för bråk, livet är för kort för att klaga, för att tänka för mycket, för att hata.... Jag lever inte mitt liv på bästa sätt för jag har tendensen att tänka för mkt, att tänka negativt, att klaga som fan. jag skäms över det, idag. verkligen. jag har inget att klaga på. ingenting har jag att klaga på. jag är 21 år, har den bästa familjen, har de bästa vännerna, är fri från sjukdommar. ja. jag hoppas jag kan ta vara på det på ett helt annat sätt än jag hittils gjort.
Men jag är väl lite som jag är.. humörsvägningar är mitt andranamn.. ena stunden hög på lyckorus, andra nere på botten. Ibland känner jag fan lovisa, du är ju verkligen ensam men stark. men ikväll känner jag raka motsatsen.. känner mig så ensam man kan bli... känslan då man vill att nån ska förstå en utan innan men det tär för mycket av en att ens försöka få dem förstå. Men som sagt.. jag ska inte klaga, jag ska bara plocka upp alla bitar som försvunnit från mig de senaste åren och allt eftersom lappa ihop mig,.
Ibland måste man vara sin egna hjälte, mina vänner.
 


Nu ska jag lägga mig i sängen och skriva i min dagbok, det är lite av en terapi för mig.kvällen

gårkvällen var kul. men johan var nykter, lite besviken var jag allt :P krogen var inte så kul faktiskt.. men det var ju mest för jag trodde johan skulle va me åså var han inte det :( jocke ja han försvann. har ingen aning om vart han tog vägen. han kom nog inte ens in.. skulle jag tippa..... men kvällen var svinbra övrigt. och pappa skulle strypa mig om han visste vad jag gjorde.. jag gick från krogen hem till mig, vilken jävla krigare jag kände mig! :P men jag gick vid 1 redan... men ja. det är ju lite riskfullt med alla nötter som bor i denna stad. men gick ju fint iaf :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mig mindre ful. ska vara med fredrik idag. ska ner till Ullånger tror jag, göra middag osv. Ha en fin dag :)
 

inatt drömde jag om dig. fina, fina du. <3