Bra dag!

har jag haft. tog en kaffe med mami på stan också :) som vanligt vill hon veta ALLT som hände ri mitt liv.. ja hon får ju veta mer om mitt liv än exempelvis cissi, jag är väl nog mer öppen på den fronten just till mamma. både positivt och negativt. mamma tycker ju bara det är positivt dock :P sen blev det gymmet. hardworkwork! sprang lite, sen gunsN å benen då. dra åt helvete vad mina armar skakade. ja bra var väl det för fyfan vad deppig jag blir då jag är i gymmet och inser hur min kropp ser ut, har tappat så sjukt mycket. det syns. det märks... menmen! försöker inte tänka på det, man blir ju bara deppig då :/ körde dropset på¨biceps. fy saaaatan vad det tog.... men det är ju bra :)
Har precis kommit hem, JACKJÄVELN har fortfarande inte kommit, dom har INTE svarat på mitt mejl heller. får fan damp... Men ett linne jag beställt låg i lådan, gjorde mig munter :) visar bild sen!
 
 
Just ja. har länge velat köpa rökelser. Så kompisen jag var hos i helgen, han har nån handkräm som luktar som rökelser.. då kom jag på att jag måste köpa hem det! tycker det luktar.. mystiskt på något sätt, mystiskt men mysigt!!
 

köpte från indiska :) wildberries och lemongrass.Kommentarer
Postat av: cecilia

kom igen nu, tagga till träningen du kan ju och har gjort det förut! :)
Skulle gärna vilja att du lägger upp inlägg som du gjorde förut med bilder på övningarna du kör osv?! :) PUSS

2012-09-11 @ 16:39:48
URL: http://dontwishforitworkforit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback