Ny vecka!

galet jävla less att jag inte fått pengar från csn. jävla balle vad irriterande det är!!!!! svär på att jag inte kommer få dem på hela veckan. då känner jag mig lite körd. såå med andra ord kunde dan ha börjat bättre. kan inte köpa mobiljäveln heller. har skola till 16:00 idag. kan väl ändå göra mig bra, känner jag. efter det hoppas jag jag tar mig till gymmet. måste träna ben. ben och mage är ju väldigt illa för tillfället. jaja. ska göra mig mindre ful nu. ha en fin dag!
 
Kommentarer
Postat av: ullie

åhh tråkigt det där me csn :/ Fick min a sent denna ggr me tycker ja :/

ja du .. jobbar kompisarna gör nog nästan allt faktiskt . mina e sååå goa

2012-09-10 @ 09:35:55
URL: http://weberskold.blogg.se
Postat av: NICOLE

Sv; haha okej duktigt!

2012-09-10 @ 10:28:15
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Mikaela

sv; Okej ah jo, har hört att dom har gjort det jag med. Men för mig funkar den bra :) och jag vågade till och med köpa min på tradera, haha, helt ny.

Fy fan så surt. Alla ställen som betalar ut pengar varje månad är ju trögast i världen! Så jävla irriterande. Dom borde ju satsa mer på att göra sitt jobb istället så kanske dom inte hade retat upp folk så förbannat.

Jaa visst är det :D velat ha det länge nu, sen hoppas jag väll på att det kommer passa ;) har ganska svårt för att passa i mörka färger då det kommer till läppstift faktiskt, brukar passa bättre i ljusa. Men ändå ska jag envisas :)

2012-09-10 @ 10:53:03
URL: http://rocknrolldoll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback