äntligen helg!

ja äntligen säger jag! den här veckan har varit psykiskt påfrestande på många olika sätt och vis... känns som jag äntligen kan ladda batterierna igen! var på dåligt humör imorse, men fick mig ett par goda skratt med linda och peter då vi var och övade i studion så det känns bra nu! :) i svackor man får då och då ska man uppskatta människor som får en att le :) har precis kommit hem. gick hem för det gick ingen buss. hade varit en skön promenad om jag inte klätt mig som om det vore minus20.. vart lökigt na jävulst men fick ju frisk luft iaf! träffade pernilla på vägen... hon har ju nå fuffens för sig! jag ska få min födelsedagspresent av henne imorgon, men det är ingen fysisk grej utan hon ska ta mig nånstans, ja jag ska övernatta också. har INGEN aning om vad hon hittat på och jag får inte ens packa själv, då har hon pratat med albin om vad jag ska ha med så han ska packa allt för jag får minsann inte veta nåt! pernilla är oförutsägbar... så jag vet inte alls vad som kommer hända!
lite skrämmande faktiskt HAHA!
___________________________
 
seeedan nämnde jag att hon skulle hämta mig hos albin. "VA? vadå har du flyttat dit nu?" det har mamma frågat och även några av hans kompisar, ja alltså om jag ska flytta in hos honom.  NEJ jag ska absolut inte flytta in hos honom, jag ska flytta HEM till mina föräldrar. självklart kommer jag spendera mycket tid där eftersom ja, det är väl ingen nyhet att jag är kär i grabben men ska inte flytta dit. det är alldeles för tidigt. jag må vara stressad kring ALLT i mitt liv men något jag aldrig varit stressad över är kärlek, att bli tillsammans, flytta tsm, skaffa barn osvosv. det är så otroligt SKÖNT att jag inte känner mig stressad där! kan tänka mig att många andra i min sits nog flyttat hem till pojkvännen men nja, det sker någon gång längre fram i tiden kanske. får panik då jag ser folk i min ålder stressa över såna här saker, det förstör det fina med  kärleken tycker jag.
 
________________________________
Nu ska jag bakaaaa :D har varit sugen hela veckan på att baka. inte för att äta faktiskt, utan för själva bakandet :) och ikväll ska jag vara hos albin, hjälpa till att packa upp osv så blir det väl fredagsmys med mitt bak osv :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback