Tisdag!

intervallträningen gick sisådär igår. var på flamshumör och brast ut i garv hela tiden.. sjukt jobbigt att springa och skratta, man får ju fan inte luft :P meeen det kändes bra att ha rört på fläske iaf! idag ska jag möta upp peter på skolan för att plugga lite.. sen blir det lunch och gymmet. vet inte vad jag ska träna idag. får se helt enkelt.  inatt drömde jag jobbigt igen. fast en fas var lite konstig. om jag drömmer att jag springer är det alltid att det går så jävla sakta, jag kan inte springa fort. men inatt flög jag fan fram som en gasell så självklart ville jag veta vad det kunde betyda;
 
SPRINGA, vilja men inte kunna: du har svårt att övertyga din vän om dina uppriktiga känslor. Känsla av att flyga fram: ditt kärleksliv bereder dig inga bekymmer.
 
jag kommer ju alltid ihåg vad jag drömmer. känner många som säger att de inte drömmer något. men alla människor drömmer, de som aldrig kommer ihåg drömmarna beror på bristande intresse, att de tror att drömmar inte har någon viktig funktion (vad jag hört iaf.)
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback