5 månader

I lördags hade jag och Albin 5 månader. Kan tyckas låta lite men för mig betyder det allt. Jag kan vara besvärlig att leva med då och då, alla har vi baggage och mitt kanske ibland är extra tungt. saker jag upplevt som skadat mig psykiskt, som kommer och spökar med mina tankar. Albin är mitt största stöd i livet och vi har inte ens varit tillsammans i ett år. Jag kan berätta allt för honom. verkligen allt. Saker mina bästa vänner inte vet vet han och i ett förhållande är det a och o att kunna prata om allt och känna att den andre finns där och tar emot en de dagar det blir för jobbigt. Ibland kan jag tänka hur livet skulle se ut utan Albin och då känns det bara tomt. Jag har ju jättebra vänner och en väldigt bra kontakt med min familj men den som verkligen gör mig hel är Albin..
 
Jag hade jobbat otroligt mycket med mig själv under året jag blev singel. då jag väl hittat mig själv och kände mig trygg i mig själv, stabil - ja då kom han! det är så komiskt.. jag hade ju faktiskt skrivit en lista på hur min drömman var.. jag gillar sånt där, dagdrömma, fantisera! det komiska är att Albin är den killen. Min fina kille. skulle aldrig göra något för att såra eller svika honom för då sårar och sviker jag mig själv lika mycket. Jag har alltid önskat jag skulle känna mig sådär som dom är i filmerna, nivet töntigt kär.. ler som en idiot då hon tänker på honom och fjärilar i magen.. bara kunna titta på honom och känna sån tacksamhet att man får ha honom.. Jag trodde alltid att jag inte var sån. Men jag hade fel. Jag känner mig som dom på film. Som jag alltid velat. Som det ska vara. Kär! Riktigt kär! Han får mig att skratta. Han ger mig sån kärlek, Sån bekräftelse. Han tar hand om mig. Han finns alltid där. Han ger sån trygghet. Det är i hans famn jag känner mig hemma. Jag tror inte jag upplevde någon riktig kärlek före Albin, det har då aldrig känts såhär starkt förut.
 
finaste killen på denna jord <3
 
 
 Kommentarer
Postat av: jennifer

gu va härligt! precis så alla borde känna :) stort grattis till er :)

2013-08-06 @ 02:14:38
URL: http://jeennifeerA.blogg.se
Postat av: jennifer

SV: du har så rätt, hälsosam sitter inte bara i hur man ser ut. Men som för mig vet jag att jag måste träna och äta rätt för då mår jag iaf bättre än om jag har det tvärt om. Jag kan inte ha antingen eller och vet därför att alternativet med träning och hälsosamt ätning är bäst. Men som sagt är det inte hälsosamt att aldrig unna sig, men jag hoppas så småningom kunna hitta en fin balans mellan det där, men det är det som är så jääääkkla svårt :P men men bara fortsätta så kanske det kommer så småningom. Ja visst var texten fin, tycker den är värld att tänka på :) Att hemma är där hjärtat är, kanske inte alltid är i ett dyrt och flott stort hus, utan bara där man trivs :) ha en bra dag!

2013-08-06 @ 05:43:31
URL: http://jeennifeerA.blogg.se
Postat av: Lina

Fint skrivet!!

2013-08-06 @ 21:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback