Anonymt. - vilka är ni?

Jag undrar vilka det är som är här och läser dagligen.. har alltid samma antal besökare varje dag. förut kunde det ju vara vemsomhelst med tanke på att jag var en bloggnörd men nu vet jag inte alls.. jag har ju gjort några försök förut med att fråga vilka det är som läser här dagligen, men väldigt få svarade då, (antagligen för att de inte känner mig), vad vet jag.. hursomhaver, jag skulle tycka det var roligt att veta vilka det är som läser det jag skriver, speciellt då jag skriver ganska mycket rakt från hjärtat. .. så ni som vill får mer än gärna slänga in en kommentar vem ni är, det skulle göra mig glad. 
 
Har precis bakat klart. blev ett GI-bröd, slänger upp receptet senare idag tror jag! har väntat hela dagen på ett samtal jag inte ens vill få :P vill mest bara få det överstökat! jaja. Idag tycker jag det är jobbigt att det är fint väder ute. jag svettas fan ihjäl. legat ute idag men det är jobbigt varmt - och egentligen är det ju inte ens hett! men jag svettas för ingenting.. blir äckligt svettig, fuktig och unket varm. usch. har pratat med världens bästa julia. en av mina absolut finaste vänner, hon är så så långt borta från mig :( men var sugen på att komma till sverige och ta en tripp till övik. ja-aaaa! det vill jag också. Nu ska jag fixa min favvosmoothie som är såå god och nyttig och enkel :) blandar bara i kvarg, banan, hälften mango och hälften blåbär :)
 
 Kommentarer
Postat av: Therese

Jag läser :) och har gjort det väldigt länge nu, hur länge hat du bloggat? Känns som att jag har läst din blogg i typ tre år haha men det kanske inte stämmer?

2013-08-20 @ 16:09:46
URL: http://strandbergaren.blogg.se
Postat av: Charlotta

Jag läser din blogg nästan dagligen :) hoppas allt är bra med dig, du verkar ialf hittat dig en redig karl ;) Kramar

2013-08-20 @ 16:30:18
URL: http://charlottaholmstrom.blogg.se
Postat av: Pernilla Larsson

JAG LÄSER! JAG LÄSER! JAG LÄSER!!! WOHOOOO!!!!!

2013-08-20 @ 20:48:47
URL: http://pernillalarsson.blogg.se/
Postat av: Jennifer

jag är och kommer alltid vara en trogen följare och läsare, men det har du nog redan förstått :)

2013-08-20 @ 22:42:03
URL: http://jeennifeerA.shapemeup.se
Postat av: My

Jag läser din blogg :)

2013-08-21 @ 18:20:02
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback