Good friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.

 
 
 
 
 
 
 
Trodde inte jag skulle sakna skolan jag sist gick i. Men efter nattens dröm inser jag att jag faktiskt gör det. Tror inte det beror på skolan i sig.. Mer att under det året krashade jag men då hade jag en vän som alltid fick mig att skratta. Ingen djup vän som man pratar allvarliga saker med, som man gråter för osv. En vän som helt enkelt genom att bara vara sig själv suddade bort mina problem och oro om än för en stund. Det har nog hjälpt mig mer än vad jag trott.. En bra vän behöver inte betyda någon du pratar med varje dag, en bra vän behöver inte betyda någon du ringer om du gråter. En bra vän för mig känns i hjärtat, alla mina nära vänner har olika egenskaper och dom är lika nära mig fast på olika sätt.
 
Jag minns hur jobbigt det var att gå till klassen då alla visste vad som hänt. Även fast ingen sa något till mig kände man av vibbarna, tyckte synd om en, säkerligen ville vissa trösta mig eller säga något men visste inte vad. Min vän var precis som vanligt och jag tror nog det var det jag behövde. Få glömma, få annat att tänka på, skratta åt meningslösa skämt och bara för stunden vara glad! Som vanligt tänker jag ju på djupare plan men sanningen är att än fast det inte är en vän jag hänger med nu, ingen jag egentligen träffar så saknar jag den tiden. Har nog aldrig skrattat så mycket som då. Istället för att sakna på ett jobbigt sätt försöker jag vara glad och uppskatta det faktum att jag hade ett så roligt och skrattfyllt år tack vare min vän istället för att må dåligt pga omständigheterna.
_____________________________
Har precis vaknat, bäddat lite, fixat garderober osv. Ska snart hoppa in i duschen. Senare måste jag in till brux för att lämna timsedel, vid 2 ska jag klippa mig! känns skönt :) ska även hämta ut mitt pass idag som jag förövrigt ser ut som en fläskpadda på! asså det är helt sjukt vad ful jag är. Då hon frågade om jag var nöjd var jag ju givetsvis inte det men tänkte det spelar fan ingen roll hur många gånger jag knäpper om det här det går inte att rädda! haha.
 
 
 Kommentarer
Postat av: Nathalie Tegelstam

åh vilket bra citat! :)

2013-08-28 @ 09:58:59
URL: http://nathalietegelstam.se
Postat av: Frida

Jag saknar med skolan och mina vänner!

2013-08-28 @ 10:52:45
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: linda

s¨å kan det vara. tack du!

2013-08-28 @ 14:10:00
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Milina

Jag med haha.. Och ändå går jag frisörlinje

2013-08-28 @ 14:31:31
URL: http://milina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback