I am the master of my fate, I am the captain of my soul.

 
 
 
 
 
 
 
 
Min tatuering är inte bara bläck. Min tatuering betyder oerhört mycket för mig. Om någon skulle fråga vad den betydde skulle jag inte kunna förklara det, det går som inte i ord... Men jag vet. Då jag tänker tillbaks på alla dåliga minnen, allt dåligt som hänt tänker jag på min tatuering och dess innebörd för mig, den ger mig hopp, den ger mig styrka, den får mig att inse att trots den skiten jag anser jag vart med om är jag fanimig stark. Kan tänka mig att folk tror jag valde just den texten pga hur mitt förra förhållande slutade, så är inte fallet. Folk vet inte vad som hänt, folk vet inte hur min historia egentligen ser ut och folk behöver inte veta heller. 
__________________________________
 
Gårkvällen var en bra kväll för mig. Stod emot mina tankar för att jag innerst inne vet att det är onödiga tankar, tankar som inte ska existera, tankar som bara suger min energi. Jag är så fruktansvärt less på det. Minsta framsteg jag gör blir jag så glad! visst är jag medveten om att jag kommer få bakslag och det kommer ta tid innan jag kan bli som förut om jag nu kan det men igår kändes det så bra. Tankar kom upp, mina fantasier kickade in, mina rädslor slog till, allt stod jag emot och det gick! Det är sällan jag kan ignorera en tanke, den gnager kvar, men igår gick det! Efter boken jag börjat läsa känner jag mig inte lika "fel". Jag har ofta tyckt att det måste vara fel på mig med tanke på hur jag tänker, analyserar, känner men igår insåg jag att jag inte är ensam och att det inte är något fel på mig, min hjärna fungerar bara annorlunda jämförelse med många andra. Jag hoppas på ett nytt kapitel för mig själv nu.
 
 Sitter och äter frukost, om nån timma ska jag till energi huset, blir nog springa idag igen.. värsta jag veet. Fattar inte hur jag kunde långspringa förut. fattar det verkligen inte. Sen måste jag på stan en sväng och titta på lite grejer jag ev. behöver inför nästa vecka. spännande!!! SKa möta upp mamma också, ska lämna recept på brödet jag bakade åt dom på hennes jobb, dom tokälskade det så vill ha receptet!
 
nya träningslinnet från gina tricot. döskönt, men än fast det är en xs är det nästan en klänning på mig så brukar sno en snodd runt och gömma den, brukar sitta  bättre efter man tvättat de några ggr!
 
 
 Kommentarer
Postat av: Ego

kul när tatueringen verkligen har en djup mening:) då lär man aldrig ångra det!

2013-09-03 @ 03:51:12
URL: http://egosworld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback