längtar tills måndag...

längtar efter träningen och att få i mig bra mat.. jag blir ju tyvärr så att om jag inte tränar och äter lite onyttigt då dalar jag totalt, vet inte varför jag är så faktiskt men jag tror att många kan känna igen sig i det! varför jag längtar till träningen och bättre mat är faktiskt inte pga det fysiska.. nog för jag känner mig som en blobb som verkligen inte är tränad nånstans, men det är det psykiska.. jag är tusen gånger gladare då jag tränar som jag brukar och framförallt - äter bra! jag vill göra fysiska förändringar med min kropp med hjälp av träning och kost men för att vara helt ärlig tror inte jag att jag vill det tillräckligt mycket just nu.. är i en period i livet där mycket händer, i tankarna, planer, förhoppningar.. ja det tar som övertag om allt annat så att jag kommer sträva efter en beachkropp är inte på tapeten.. Men kommer träna på som jag brukar och få i mig maten jag behöver helt enkelt.
det blir lätt att man tar tag i för många grejer, och eftersom jag blir stressad av minsta lilla har jag bestämt mig för att inte sätta nån press på mig själv, framförallt inte i träningen för jag vet att jag inte kommer må bra i slutändan av det.. då mitt liv är lugnt, då mina tankar är lugna, då jag är tillbaka på banan igen kommer jag kunna lägga ner mer tid på just mål inom träningen, men för tillfället nöjer jag mig med att komma igång med träningen och maten för psykets skull.
 
jaja.. dagen har varit bra.. fick sitta 2,5 tim i kassan idag... har haft mycket att fundera på och jag funderar väl fortfarande.. jaja nu ska jag väl i vanlig ordning se tv, eller kanske gå ut.. vet inte, det är som soligt i nån minut sen kommer moln. jobbigt väder med andra ord :PKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback