ur balans

fick jobba 8.5 timmar idag. arenan var rena rama döden, stress stress och återigen stress!! jaja det gick ju till slut! kom hem alldeles nyss och ska ta det lugnt ett tag. senare ska jag till gymmet och efter det blir jag upplockad av lena som ska vara här ikväll. mysigt och behövligt. ibland är det verkligen inte lätt. har beslutat mig för en sak idag som dels känns sjukt jobbigt och känner på ett sätt att det inte ens kommer hjälpa, men jag antar jag måste försöka med allt som går :/ det är jobbiga tider för mig just nu, svackorna blir värre, större och kommer allt tätare. det funkar inte i längden. jag antar att jag tagit mer stryk av vissa händelser jag fått vara med om än vad jag trodde. kan tyckas hemskt men jag känner mig ganska trasig. jag hoppas och tror att lite självförtroende kommer tillbaka till mig då jag börjat med träningen igen, det är därifrån jag fått självförtroendet. men samtidigt känns denna gång så mycket tyngre och svårare att hantera. jag är inte den som har svårt att öppna mig, samtidigt vill jag öppna upp mig för människor som inte dömmer mig, som inte ser ner på mig och tycker jag är "löjlig" eller att jag "överreagerar". Om jag läser mig själv objektivt tycker jag att jag är väldigt väldigt konstig så jag är medveten om det men det jag behöver är människor som förstår mig, åtminstonde vill förstå, som vill hjälpa och inte ger mig frustration och tycker att jag beter mig konstigt. det tär ytterligare. Har alltid tyckt att styrka inte är att vara glad 24/7, det är inte att bita ihop än fast man vill bryta ihop. styrka är att inse att man har problem, vad det än är, och om man inte lyckas hjälpa sig själv måste man vara stark nog att kunna be andra om hjälp. det för mig är styrka.
 
 Kommentarer
Postat av: Annica

Åh gumman, styrkekramar till dig. Känner igen mig så väl i det du beskriver och jag känner verkligen med dig ska du veta.
Självförtroendet och självkänslan är en färskvara och kräver ett städigt arbete. jag har själv tappat det många gånger och i vissa saker är jag säker och mår bra och i andra livrädd och dålig. fasaden man målar upp om att vara kaxig och stark är just en fasad som gör att man brister ut i gråt när den inte orkar hållas uppe.
jag vet inte vad du gått igenom i ditt liv men jag känner igen dina känslor och jag hoppas att både du och jag blir starkare för varje dag!
Kraaaaaaaaaaaaaaam min vän

2013-08-17 @ 10:54:58
URL: http://annicaj73.wordpress.com/
Postat av: Sara

Hoppas du fick en bra kväll och att du snart är tillbaka på banan igen! Styrkekramar!

2013-08-17 @ 15:40:45
URL: http://sausan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback