Godmorgon fredag!

Det har kommit lite snö ute, myysigt:D  Har precis fått i mig frukost, magen känns bättre så funderar att gå till gymmet... Drömde som vanligt knepiga drömmar... Inatt drömde jag om grodor. Det har jag aldrig gjort... Jag stod i vattnet där det sköts fyrverkerier sen hoppade en groda upp på min axel och bara satt där... 
 
Att drömma om grodor:
 grodor representerar välsignelser, kärlek och välstånd. Grodor symboliserar också andliga och känslomässiga förvandlingar. Om grodan i dina drömmar är i vattnet, tyder detta på att du går igenom en känslomässigt kaos, men du har möjlighet att se din väg ut ur det. När en groda hoppar in i ditt liv kan det tyda på nu är en tid att hitta möjligheter i förändring.
 
Känns ju positivt! något mindre positivt var att jag också drömde att jag och Albin åkte bil... Vi skulle till min familjs stuga, det var ganska smal väg och han säger nåt i stil med "ska testa å se hur halt det är, har ju inte bytt däck." Det slutar med att bilen får sladd och bilen är på väg rakt in i skogen i rätt hög fart..  Då jag satt där visste jag Nu kommer jag dö och jag kan inte göra något åt det. Det sista jag minns av det var att jag strök Albin på kinden och sa Jag älskar dig.  Det är så sjukt äckligt att drömma att man är medveten om att man ska dö. Men det har ju funnits värre drömmar.. Har drömt att min pappa tagit självmord framför mina ögon, att min syster drunknat och jag inte kunnat rädda henne, att jag blivit jagad och mordhotad med kniv. ELLER DENNA! att karlsson på taket försökte våldta mig. HAHA det kan vara den sjukaste dröm jag haft.  
 
 
rätt bra citat kan jag tycka.
 Kommentarer
Postat av: lotte

Haha, jadu drömmar kan vara rätt roliga OCH knepiga! Tur det bara är drömmar hahaha ;-)
Kram Lotte

2013-12-06 @ 11:28:07
URL: http://lotte4.blogspot.com
Postat av: Charlotta

HAHAHA Karlsson på taket jag dör! Dock är han ju sjukt läskig ;P

2013-12-06 @ 12:44:01
URL: http://charlottaholmstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback