Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen. Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen.

Jobbet gick bra idag! Har ju ofta rätt sjuka men ack intressanta konversationer med Pernilla så det är kul då jag väl jobbar med henne :P Minns första sommaren jag träffade henne. Som många andra är jag väldigt fördomsfull, tyvärr - inget jag är stolt över! Så då jag hörde hennes namn tänkte jag på en gång Åhnej nu äre en sån där jävla hästnörd som andas galloperande hästar... töntig. ja sån där äkta tjejig-tjej jag aldrig har varit... Tänkte hur ska detta sluta... Hon å andra sidan trodde att jag var väldigt försiktig och pryd av mig. HAHA ja vad ska man säga, första intrycket kan ju verkligen motbevisas ;) Jag har blivit väl uppfostrad. Tackar för mig, är artig, ansvarsfull osv och det är klart jag beter mig i såna situationer men mina närmsta vänner och familj vet ju vem jag är, inte så finspråkig, kan vara rätt vulgär, prata om sånt andra kanske inte gör och vräka ur mig det ena o andra men det är bara sån jag är. Jag skyller det på pappa, heeeeelt klart! :P 
 
______________________________________________
 
 
 
Jaja. Kom hem och var jättetrött. Albin åkte på middag i själevad men jag följde inte, jag orkade faktiskt inte. Ville bara lägga mig i soffan vilket jag gjort! Har tagit en lång dusch och jag tror jag ska ut för lite frisk luft. Jag har en sån dag idag bara.. Vill isolera mig lite grann. Inte träffa folk, beror inte på något alls. Gamla Lovisa hade följt med för att inte vara "konstig", för att inte behöva riskera att andra ska tro att jag inte vill ses osv, men som jag sa förut börjar jag lyssna på mig själv mer.  Mår bra idag men ibland vill jag bara vara ensam med mig själv för ett tag. Något jag värderar! Egentid är ofta den bästa tiden för mig :)
 
 
En av mina närmsta vänner. Jag har väldigt svårt att finna starkare band med människor, jag tycker de flesta är så fruktansvärt ytliga och man får inget grepp om dom.. Pernilla och jag är extreeeeeeeeeemt olika men ändå klickar vi sjukt bra. Såna människor passar jag bäst med har jag kommit i underfund med!
 

 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback