Lördag!

Morgonen har varit lugn.. Snart ska Albin iväg på Firmafest. Ja de ska träffas 14:00, sjukt tidigt tycker jag :P Som tjej tycker jag inte om att börja tidigt, har alltid vart sån :P Så idag ska jag till Josefine, vi ska käka nån middag och sen julbaka! Någon saffransbulle med vitchoklad och fudge med skumtomte-smak. Blir nog bra! :)
_____________________________
 
 
Fick nyss provköra Albins nya bil. Helvete vad nervös jag blir av att köra bil överhuvudtaget. Min stress är helt ofantlig då jag är i trafiken, det är extreeemt jobbigt. Jag kan bli irriterad då folk pratar med mig som om det är en bagatell att vara i trafiken. Många låter så nedlåtande mot mig att "herregud vad löjlig du är, de är ju bara o köra". Det gör mig förbannad och ledsen. Jag kan köra bil, jag tvingade mig själv att ta det där jävla kortet än fast jag hade ångest större delen av tiden. Det handlar om min stress och kontrollbehov. Än en gång kan jag inte skärma av. Jag känner att jag inte har koll på allt i trafiken och det är det som skapar min stress. Jag har sånt kontrollbehov och jag måste släppa det i trafiken och det har jag inte lärt mig än...  Klart jag undviker att köra bil då jag vet vilka känslor det ger mig. Jag tycker inte om det och jag HATAR människor som ska få mig och framstå som en idiot eller "sämre" för att jag inte gillar det. Folk förstår helt enkelt inte mina känslor kring det. Jag får panik, jag kan få ångest av det men det förstår många inte.
 
_____________________________
 
Har lärt mig extremt mycket hos min kurator... Hur jag fungerar och varför, vad allt bottnar i och det känns så skönt! Samtidigt vet jag hur pass mycket det kommer krävas av mig att motarbeta ångesten som kan dyka upp, tvångstankarna, misstankarna och mitt extrema kontrollbehov. Samtidigt försöker jag jobba att känna tillit till människor, det är förstört hos mig. Kan låta som jag berättar mycket här i min blogg, jag berättar i stort sett "det stora hela" det är så mycket jag inte delar med mig av, det är för privat. Om jag skulle skriva ut allt skulle de flesta tycka jag är störd i huvet och helt skadad och sanningen är ju faktiskt det, jag är skadad, har blivit skadad och därför har jag vissa problem i mitt liv. Därför berättar jag bara sånt här för Albin, jag orkar inte öppna mig för människor som tycker jag är konstig eller som bara ser mig som fel. Det som hänt har hänt och jag har inte kunnat påverka ett smack men ändå har det påverkat mig och till viss del skapat den jag är idag. 
 
Jag kan välja att leva i bitterhet över vad andra människors problem gjort mot mig, eller kan jag acceptera att det som hänt har hänt och det enda jag kan göra är att ta itu med mina problem för att en dag kunna bli helt fri från dem. Det är inte ett svårt val. Alla vill vi vara lyckliga, självklart är det något att kämpa för.
 
 
 
Här är Albins nya bil :) Rätt nöjd flickvän då BMW alltid legat mig varmt om hjärtat :P Igår åkte vi i en biltvätt, bara jag som tycker det är halvläskigt?!?!?!
 
 
 

 
 Kommentarer
Postat av: Sofia

svar: jag vet, visst är hon? mina kusiners vovve :)

2013-12-14 @ 14:55:28
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Linda

ja jätte fin rosa!

2013-12-14 @ 15:03:06
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback