Nyår!

Nog för jag haft hemska drömmar men nattens dröm är det absolut värsta jag varit med om... I drömmen försökte  jag nypa mig själv för att vakna men det gick ju såklart inte.. Har nog aldrig någonsin varit så förstörd någon gång. Grät konstant och det kändes som mitt hjärta slets ut om och om igen. Drömmen pågick ju så länge också och känslan var så äkta, så verklig! Det sista jag minns var att jag tittade upp mot himlen, panikgrät och sa inte en gång till jag klarar det inte. Allt jag inte vill uppleva fick jag uppleva i drömmen. Bli sviken, sårad, ledd bakom ljuset, få kniven i ryggen...  Alla mina största rädslor fick jag vara med om inatt och jag har aldrig mått så dåligt. 
 
Då jag vaknade gick jag upp till Albin som satt vid datorn. Var helt knäckt, började gråta för jag trodde det var sant. Även då jag lugnat ner mig och insett att det bara var en dröm grät jag. Helt jävla förstörd. Fyfan för drömmar ibland :( Jag älskar att jag alltid kommer ihåg mina drömmar för jag tror det betyder något men i såna här lägen önskar jag jag kunde vakna nollställd, helt utan minne.
 
____________________________________
 
Nu ska jag lyssna på musik och försöka radera känslorna!  2013 lider mot sitt slut. SKÖNT tycker jag då det varit ett påfrestande år för mig. Ser fram emot ett nytt år, förhoppningsvis blir det mitt år, ska göra mitt bästa för att se till att det händer:)
 
 
förra nyår spenderades med ingen mindre än pernilla. I år är jag med Albin och hans kompisar, men blir nog lugnt. :)
 Kommentarer
Postat av: MADDISENJ.SE

Usch vilken hemsk dröm, hatar när hemska drömmar känns så verkliga

2013-12-31 @ 13:16:16
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Johanna - A dream as a model ♥

Gott nytt år :D

2013-12-31 @ 16:40:14
URL: http://jonza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback