Nyårslöften?

Fjolårets nyårslöfte var att inte stressa minns jag. Det började ju käpprätt åt helvete och jag har fortfarande inte fått bukt på det hela. Men det har blivit bättre, jag har blivit bättre på att kontrollera min stress, känna ett lugn, inte pressa mig själv och jag hoppas det fortsätter förbättras!
 
 Största löftet jag ska ge mig själv denna nyår är att alltid, oavsett vad tänka på mig själv i första hand. Jag ska göra saker jag mår bra av och avstå från saker jag mår dåligt av. Det spelar ingen roll hur lite pengar i plånboken jag har eller om folk uppfattar mig som konstig, fel eller annat - jag ska ta tag i det här och se till att jag mår bra psykiskt. Jag har redan andra bekymmer i mitt liv som kommer kräva så mycket av mig att jobba på och jag tänker inte vara så dum mot mig själv att jag lastar på mig fler problem för att jag gör saker som jag mår psykiskt dåligt av.
 
Senaste halvåret har jag mått piss rent ut sagt. Men den enda som egentligen förstått hur jag mått har varit Albin för han har fått se det. Spelar ingen roll om jag berättat för vänner/familj, det är ju han jag bor med som får se hur jag mår. Om jag inte grät var jag förbannad eller kände jag mig tom och att livet var meningslöst. Man ska inte må så, man ska inte känna så. Jag måste bli bättre på att lyssna på mig själv och ja, tänka på  mig själv. Skita i vad folk ska tycka eller tänka, och jag hoppas och tror jag ska hålla detta löfte. Det måste jag annars kommer jag gå under. Så nu har jag fått nog, nu ska en ändring ske. Vad folk sen tycker om hur jag agerar eller vad jag väljer att göra/inte i situationer kommer jag strunta i. Det är mitt liv och jag vill må bra, det förtjänar jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback