Tidigare liv?

Ni som kommit hit regelbundet och läst och ni övriga som känner mig vet att jag är väldigt troende vad gäller mycket. Jag tror på andar, det övernaturliga, jag tror det finns ett liv efter detta. Jag vet att det finns många många som verkligen inte tror på sånt här och som är väldigt anti och starka i sina åsikter. Jag har inte problem med såna människor, jag respekterar de som inte tror men då förväntar jag mig också att få samma respekt tillbaka. Något jag har svårt för är människor som hånar och ser ner på oss som faktiskt tror. Låt var och en få tro på det han/hon vill, svårare än så är det inte! Personligen kan jag känna vad tråkigt för de som inte tror, jag skulle känt att det var ganska tomt. Att man vet allt svart på vitt, så jag är glad att jag är troende, det ger mig mycket. Jag växte upp i en familj som varken var anti "andevärlden" men pratade heller inte om det. För de som växer upp i familjer som verkligen inte tror är det troligt att han/hon heller inte tror. Det är inte fel att tro och det är heller inte fel att inte tro. Enda sedan jag var liten har mamma berättat att hon visste att jag nog var mottaglig för sånt här.
 
 
 
Jag har gått på två besök hos en kvinna som kan få kontakt med andra sidan. (hon jobbar i övik om någon härifrån vill få kontakt med henne!) Det har gett mig mycket, första gången var jag skeptisk. Det finns MÅNGA bluffmakare så jag gick in med attityden att hon var sån. Jag sa ingenting. Mitt namn, inte mer. Saker hon sa kunde hon omöjligt veta, sättet hon beskrev, saker jag hade gjort som hon inte kunde veta... Jag var mäkta imponerad då jag gick därifrån!
 
Jag var länge rädd för att det kanske fanns saker man inte kunde se... I huset i Domsjö fanns det en äldre kvinna, i min lägenhet fanns en liten pojke. Jag har fått sagt till mig att jag är väldigt troende och öppen och det gör att jag kan dra till mig det. Jag har även fått sagt att jag borde utveckla den förmågan men jag tar inte tag i det, varför vet jag inte. Tror jag är rädd för att misslyckas faktiskt. Jag är övertygad om att min mormor och morfar finns vid min sida för jag har känt det flera gånger. Min morfar har jag känt av framförallt. Folk som inte tror kör ofta denna "vadå haru sett ett spöke eller? Nä då kan du ju inte tro!" det är så mycket mer än att se.... Folk som är känsliga och öppen för sånt här förstår vad jag menar. Man får känslor, kan känna beröring, dofter, allt som är tecken från ovan. Det var då jag var mest sårbar jag upptäckte och började känna att någon var vid mig. Jag blev aldrig rädd då för jag visste vem det var.
_________________________
 
Det här är något som ligger mig nära hjärtat, det här är något jag värderar och som jag tycker är fint. Jag är glad att jag kan känna sånt här och därför blir jag väldigt ledsen och upprörd då folk ska  tycka man är dum i huvudet bara för de själva inte tror. Jag känner att de klankar ner på den människa jag är då de börjar komma med sina förklaringar och att hur kan man vara så dum att tro o allt vad det är.  Överhuvudtaget tycker jag människor har så fruktansvärt svårt att acceptera och respektera att alla är olika, alla tror på olika saker. Respektera det bara.
 
 
 
Jag har länge velat ta reda på mitt/na tidigare liv. Det tror jag verkligen på! Tror att jag haft tidigare liv, att saker som hänt då kan visa sig i nuet. Att drag jag har kan ha att göra med vad jag tidigare upplevt osv. Jag är väldigt fascinerad över människor som besitter gåvan att kunna se sånt här, hur gör dom egentligen?Jag känner mig själv. Min nyfikenhet kring detta ämne är så enormt så jag kommer ta reda på det, finna någon som har denna förmåga.
Finns det någon av mina läsare som är troende i detta ämne?
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Charlotta

Jag tror utan tvekan på sånna saker har också alltid fått höra att jag är mottaglig och att jag har "människor" med mig vart jag än går. Har upplevt saker som gör att jag är Övertygad om att det finns andar/spöken/vålnader ja vad man nu vill kalla det?! Samt att jag levt flera tidigare liv som påverkar hur jag är idag! Faktiskt också pratat med en kvinna som visste saker om mig som hon omöjligt kunde veta.. Riktigt fascinerande samtidigt som det är läskigt/obehagligt! Tycker precis som dig att folk kan vara så dömande angående det vilket är himla tråkigt!!

2013-12-20 @ 13:23:10
URL: http://charlottaholmstrom.blogg.se
Postat av: MADDISENJ.SE - julkalender i bloggen med fina tävlingar dagligen!

Jag tror på att man kan se människor från andra tider, de som inte längre finns ibland oss. Brukar själv kunna ha lite "känningar" eller vad man ska säga. Som att någon går tätt intill mig trots att jag är själv elle rliknande..

2013-12-20 @ 15:45:54
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Charlotta

Haha Ja precis hon berättade massa saker om vilka som var med mig och varför dom var det. Sen berättade hon om händelser då jag "sett/träffat" människor från andra sida som endast ett fåtal personer vet om.. så jävla scary!

Ja det är inte direkt nått man vågar prata om med vem som helst för vissa klassar ju en spm "knäpp" ifall man säger att man tror på sånt... Jättetråkigt också att man måste förklara och verkligen "bevisa" för mycket handlar ju om hur man upplever det och hur känslan är, inte alltid så lätt att sätta ord på det! Har hänt flera gånger att jag kommer till en plats, ett hus eller liknande och känner att det är någon här som inte vill ha mig här.. Alltså att man känner obehag direkt utan någon anledning.. Och samma sak kan hända med fast tvärtom! Skönt att höra att jag inte är ensam ;)

2013-12-20 @ 17:05:57
URL: http://charlottaholmstrom.blogg.se
Postat av: KassandraPalma

Åh, vilka intressanta tankar du har!!

2013-12-20 @ 23:54:40
URL: http://kasssandra.blogg.se
Postat av: Lina

Jag är verkligen troende när det kommer till det övernaturliga då jag själv har varit med om konstiga oförklarliga saker. Kul att någon faktiskt skriver om det, inte ofta det händer. :)

2013-12-21 @ 00:07:02
URL: http://linawestrins.blogg.se
Postat av: jennie

jag tänker också lite som dig. tror absolut att man inte bara "försvinner" efter att man dött utan att man istället kommer tillbaka bara att man inte kommet ihåg sitt förra liv och att man förändras.. svårt att förklara

2013-12-22 @ 00:00:31
URL: http://hejennie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback