Tisdag.

Min kropp är seg. Känns inte helkry av någon anledning. Min förklaring till det hela är att jag varit så fruktansvärt dålig på att äta bra mat! Sallad, grönsaker, frukt. Äter ju alltid regelbundet men de senaste två veckorna har jag flera gånger glömt att äta lunch exempelvis, det är verkligen inte likt mig! Det är inte bra heller. Tror det är därför mitt illamående sitter i så länge också :/
 
En del av mig vill slita mig på gymmet då jag inte kommer gymma något alls nästa vecka men en annan säger att jag ska vila. Jag är ju duktig på att lyssna på kroppen så jag ska gå ut på en promenad istället för gymmet. Hoppas jag får en enorm kick till träning och kost i januari. Jag kommer inte sätta upp något beach14 mål, tror nämligen inte jag kommer se ut som jag vill på bara ett halvår. Det är så lätt att hamna snett.. I början är man så disciplinerad och strikt med träning och kost, sen slarvar man. Mitt problem är inte träningsdelen utan kosten. Jag älskar mat och jag kan inte leva utan kolhydrater! Det farliga då man ska börja äta nyttigare är att man oftast får i sig alldeles för lite kolhydrater. Det felet har jag gjort och ska inte göra igen! Självklart kommer jag försöka bli av med fett nu efter jul än fast jag har väldigt svårt med det, men kommer göra allt jag kan för att bevara muskelmassan jag har och minimum kolhydrater och styrketräna funkar inte bra för mig. 
 
 Kommentarer
Postat av: Felicia

Nu har jag en tävling i bloggen! Delta gärna! :D
http://www.nattstad.se/PoizonBite/tavling-11333242

2013-12-17 @ 08:40:33
URL: http://nattstad.se/poizonbite
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Jag glömmer också lunch heeeeela tiden och det märks direkt på mitt mående :/

2013-12-17 @ 09:16:08
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Frida

Oj då det låter inte bra att du inte känner dig helt kry, jag hoppas det blir bättre. :)
Va roligt, då kollar jag in ikväll och ser på dina svar. :)

2013-12-17 @ 09:56:32
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: Elin Jonsson

Sv; Visst är det! :)

2013-12-17 @ 10:44:50
URL: http://elinviktoria.nu/
Postat av: Tess

Tusen tack fina du, vad glad jag blir! :) Kram

2013-12-17 @ 12:41:00
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Nej jag hade nog inte heller kunnat hålla mig om jag var chauffören. Fast han får nog stå ut med klagomål då och då så han har kanske lärt sig att det inte hjälper att tjafsa emot.

2013-12-17 @ 15:46:09
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback