de e dags nu

precis kommit hem. ansiktsbehandlingen inkl. ansiktsmassagen gick bra idag! snart kommer peter så ska vi plugga lite på produkterna osv... Lunchade med lilla mamma idag, hon vill att jag ska komma hem i helgen då hon har kattis barn, men jag kan troligtsvis inte. så sa hon "Men.. ja hade ju tänkt köpa semla åt dig!!" haha typiskt mamma. göder en ofta me gosakern, inte undra på man såg ut som man gjorde då man va liten ;) men semlor är förjävla gott! har faktiskt redan ätit en, förra veckan :) blir ju en garanterat på fettisdagen också :)
 
Träningen gick inte så jättebra idag..... körde ju ben. första jag gjorde var att sträcka framsida lår på nåt skevt sätt, fast får skylla mig själv då jag slarvade med uppvärmningen idag. men körde iaf benpressen, tog inte tugnt idag, kände att jag inte hade lika bra fokus, men körde iaf 3 set sen 3 till fast körde snabba utan vila och då lättare vikt. seeen baksida lår, insida och utsida. Halvmissnöjd över hur det gick fast ändå nöjd, kände att jag inte hade fokus men körde klart passet iaf, det känns bra! :) Nu måste jag hoppa in i duschen innan peter dyker upp, inte fräsht att lukta lök då man får främmande eeeh.
 
 
som vanligt pratar jag ofta med mamma om mina förra förhållanden osv.. det har jag faktiskt lätt för, konstigt nog. enda sedan jag blev dumpad för nu... 14månader sen har mamma längtat sååå efter att jag ska få träffa en kille som behandlar mig bra. mamma är verkligen den mest godhjärtade snälla människan jag vet. hon är för snäll för sitt eget bästa, hon borde tänka på sig själv oftare många gånger.. bästa mamma :)Kommentarer
Postat av: Jennifer

Härligt med en sån mamma, och skönt att prata med :) förstod inte riktigt vad som hände där i ditt senaste förhållande, ni verkade så bra ihop. tråkigt.

2013-02-07 @ 21:00:42
URL: http://jeennifeerA.blogg.se
Postat av: LIENE

Bra citat!
Underbart när man har en snäll mamma :) dom kan vara ens bästa vänner ofta.

2013-02-08 @ 17:08:55
URL: http://lifefromwithin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback