INTE BAKIS!

Jag var ute igår. längesen jag var ute! på Rosenström då. alltså aldrig igen.. okej jag har inget emot överviktiga absolut inte men jag hade en jävla bjässe till brud intill mig då vi stod och lyssnade på han, hon skrek och vrålade och var helt jävla insane, och hon puttade och knuffades hela tiden. den tiden han spelade var ett jävla träningspass för mig för jag stod och tryckte emot henne hela tiden, och ja hon vägde väl inte 50kg direkt... har så svårt för sånt där! då det är mycket folk så knuffas dom å trängs, om dom ber om ursäkt om dom råkar knuffa en det är ju en sak, men då dom ständigt gruffar och håll på, då brinn ja!! dansgolvet är ju också så. var en brud som tamefan flög överallt på hela golvet, får fan jobba med allt jag har för att inte få dampanfall på sånt där. Men det var iaf en sjukt kul kväll! tryckte den godaste jävla kebabtallriken jag nånsin ätit i hela mitt liv! på american way, mmmmmmmm den satt så bra!! sen kom en kompis och plockade upp mig.
Idag vaknade jag helt bakisfri, inte huvudvärk, inte illamående - SKÖNT!!!  ska slänga på en ansiktsmask och klä på mig, vi ska åka till mamma o pappa sen idag.. vet inte hur jag känner inför det. hahahahah.......
 Kommentarer
Postat av: Pernilla Larsson

Just det ja... "kompis" var det.

2013-02-09 @ 11:18:48
URL: http://pernillalarsson.blogg.se/
Postat av: Jennifer

SV: hmm okej :/ ja ajg känner igen det där, hur värdefull är man när "han" blir ihop med en annan efter en vecka, då är det ingen att ha, men så jäkla tråkigt när man spenderat lång tid med en person.

2013-02-09 @ 11:42:26
URL: http://jeennifeerA.blogg.se
Postat av: johanna

hejsan jätte fin blogg!
vill du göra ett länkbyte? :D <3

2013-02-09 @ 14:18:48
URL: http://joeyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback