Praktikstart!

hade en helt underbar söndag igår! blev uppväckt med frukost på sängen. så fick ligga i sängen och äta god frukost till Family Guy. Sen åkte vi till BRUX och tränade. rygg,bröst,triceps. testade på bänkpress och rygg med t-stång. övningar jag inte kör då jag är ensam då jag är livrädd att jag ska göra fel. bänkpressen var rätt kul fast jag tror det kommer ta ett tag innan jag kommer in i hela tekniken, jag tänker för mycket på stången så jag tror jag tappar lite styrka från det. men jag är ändå nöjd för att vara första gången, körde 1:a setet på 30kg, andra på 40 och tredje på 50kg men då körde jag bara fem st och fick hjälp med stången, ja nu säger han att han inte hjälpte mig utan bara hade händerna under så det kan ha vart psykiskt, vad vet jag. men är ändå nöjd då jag aldrig kört bänkpress! t-stången var kul också, tog bra. Tycker det är kul att ha någon att träna med ibland med förutsättningarna att han/hon kan se om man tränar rätt eller fel, jag tjatade nog rätt bra på att han skulle stå bakom mig och se om jag gjorde rätt och annars korrigiera mig. standar nuförtiden är tjejer som börjar gymma så ska dom träna med sin pojkvän men han tränar helt åt helvete så då tränar ju hon också det. jag är rädd för sånt där så är glad att jag tränar med någon som kan. och jag blir så glad och faktiskt stolt då jag får höra beröm om att det ser bra ut då jag gör någon övning, att det är rätt. kanske låter töntigt men tror jag tar åt mig extra då jag får beröm då jag tränar för jag alltid annars är ensam. man känner sig bra. Efter träningen åkte vi hem till mig och såg film i princip, men ja. det hände inte så jättemkt under dagen men ändå var det den bästa söndagen på väldigt länge :)
 
Idag ska jag börja praktisera och jag vill skita ner mig!!! är så sjuuuukt nervös vet inte vart ja ska he mig... börjar 10:00, vet inte när jag slutar......... behöver nog ett stort lycka till!
 Kommentarer
Postat av: | josefine arvehall ~ foto |

Sv: Ja den har varit helt okej! Dudå?:)

2013-02-11 @ 09:02:00
URL: http://jossesphoto.blogg.se
Postat av: Linn Svensson

Lycka till :D hoppas du får en toppen dag! :)

2013-02-11 @ 09:19:34
URL: http://nattstad.se/liinnrs
Postat av: Enya♥

Sv; sportlov ju :) mår du bra idag?

2013-02-11 @ 10:41:58
URL: http://enyas.blogg.se
Postat av: My

Lycka till!

2013-02-11 @ 10:50:14
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se
Postat av: Madeleine Jonsson

Har du träffat en ny karl? :) Härligt med peppning när man tränar tillsammans också ju :) Hoppas det går bra för dig på praktiken!!

2013-02-11 @ 10:58:25
URL: http://maddisenj.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback