FISK - ett feminint stjärntecken.

 

 

 

Tycker det är så fascinerande med stjärntecken. dog lite då jag läste om fisken. allt stämmer, verkligen allt (nästan) :S speciellt att jag hatar otrohet. det enda som inte stämmer av detta är att en fisk söker sig själv till att vara otrogen om han/Hon inte får uppmärksamhet. något jag aldrig skulle göra. det är det lägsta man kan sjunka. skulle hellre ta mitt liv än att vara otrogen mot en partner jag älskade. usch. skulle aldrig förlåta min partner om han var otrogen. aldrig. det är så fel det kan bli. respektlöst. förudmjukelse. blir upprörd bara jag tänker på det :S

 

Goda egenskaper

Fisken är mjuk, känslig och förstående som person. Du har mycket lätt att känna medkänsla för andra människor och känner aldrig någon avundsjuka. Ditt varma hjärta gör dig till en mycket omtyckt person. Fisken är romantisk och drömmande i sitt sinne. Din intuition är stark och du är lyhörd för stämningar i din omgivning som andra kanske missar. Fantasi och humor har du gott om.

 

Mindre goda egenskaper

Din känslighet gör ibland att du tenderar lägga för mycket energi på oro och ängslan. Ofta visar sig denna oro vara helt onödig.

Ditt dagdrömmande gör att du ibland blir slarvig med dina sysslor. Många ser dig också som lite passiv, flyende och alltför hemlighetsfull.

Fisken kan ibland ha svårt att skilja sina dagdrömmar från verkligheten. Du lever gärna i en idealistisk fantasivärld och blir onödigt besviken och sårad, när den sanna verkligheten attackerar dig.

 

 

Så tänker du

Du tycker inte riktigt om den trista, gråa vardagen utan behöver omväxling och ett högt tempo för att må bra.

Känner du av tristess eller någon form av hinder eller hot flyr du gärna in i din inre känslovärld och fantiserar och romantiserar.

Du tänker och planerar i stora och breda perspektiv, men ofta faller dina goda idéer på ett lite dåligt självförtroende.

 

 

 

Kärlek och vänskap
Så ser du på kärlek och vänskap

 

Du har en mycket idealistisk och romantisk syn på kärleken. Du söker ett speciellt ideal och blir ofta besviken då du inte hittat rätt.

 

Du behöver någon att känna dig stabil och trygg med, men samtidigt någon som förstår att du inte vill bli "infångad". Du behöver också få känna din frihet.

När du hittat den rätte använder du ömt din romantiska och fantasifulla läggning, och gör förhållandet varmt, spännande och omväxlande. Fisken är en obotlig kärlekstörstande individ vilket kan missuppfattas i början innan man lär känna detta tecken, då den har svårt att komma ur sitt fjäll för att inte riskera att bli sårad. Fisken är känslig och romantisk, behöver ideligen bekräftelser. Avskyr otrohet men tenderar själv att falla för frestelsen om han/hon inte får någon uppmärksamhet.

_____________________


 
Kommentarer
Postat av: Liborius

jag älskar stjärntecken:D själv är jag våg!

2013-01-21 @ 13:40:18
URL: http://liborius.blogg.se
Postat av: Sophie - En av Sveriges bästa livvstilsbloggare!

Nja inte direkt, har praktik bara sjdå? :)

2013-01-21 @ 17:31:29
URL: http://autophoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback