Hemska drömmar...

drömmer sällan hemskt men drömmer alltid mer verkligt för varje gång.. inatt satt jag i bilen med albin och vi skulle åka hem.. det är ganska mörkt och han ska köra om bilar, dock är det två bilar som tävlar med varandra längre fram som gör att de tar upp hela vägen... han gasar på mer för att hinna komma över och just då vi ska svänga in på filen frontalkrockar vi med en motorcykel. aldrig drömt det förr. så sjukt äckligt, minns att jag satt och tänkte nu äre kört, nu kommer bilen volta och det jag gör är att lägga en hand på albins panna för jag är rädd att han ska slå huvudet. haha som om de skulle hjälpa liksom?! men det gjorde jag.. vi voltar flera varv med bilen... han skriker att han har ont i ryggen och jag tänker att nu är han förlamad... Jag å andra sidan har inte en skråma på mig. ingen av oss har blodsår eller annat... jag hoppar ut ur bilen och tar hans mob för att ringa ambulansen. det är massa folk där jag inte känner... så säger jag åt albin hela tiden att sitta still.. ringer min syster, pappa, mamma och tokbölar i telefonen att vi krockat osvosv... helt plötsligt sitter vi i mitt rum och albin har fått ryggen fixat och allt är bra.. 
 
så konstigt alltihop och än en gång har jag en dröm där jag gråter ögonen ur mig.. det ska ju tyda på något positivt så jag får hoppas på det! var så jävla hemskt då allt var så äkta.. tänkte inte på mig själv, tänkte på albin. känslan av att jag trodde han skulle dö... usch. hoppas jag aldrig drömmer det igen! :(
 
 
 
___________________________________
dagen då.... dåligt väder ute vilket är bra för mig!! vid 12 ska jag gymma; triceps och axlar. åttor är riktigt dryga.... och igår var den där jääävla maffiatrion där. dom tar upp så jävla mkt i gymmet. alla vikter. alla bänkar. ALLT. är så jävla nöjd att jag slipper dom där. blir ju förbannad då man går på gymmet och inte kan göra sitt. oturligt nog kan jag inte gymma med albin i veckan. han har fått nytt projekt på jobbet vilket gör att han slutar 20 möjligen hela helgen :/ han är bra less på det där nu... Idag efter jag gymmat ska jag till ås vilket jag gruvar mig för.. ska försöka packa ner lite mer men de är så jävla trångt där nu. å grejer tamefan överallt!!!! jaja låt dagen börja.
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback