Fredagstankar.

Vaknade av ett panikmeddelande från Kattis så jag måste dit senare idag. haha alltså hon och jag får uppleva samma saker och ingen fattar vafan det ska hända oss för :P Menmen. Ska hjälpa henne eftersom hon hjälpte mig i min sörja! Innan ska jag på möte. Även fixat så jag kan klippa mig. Var ju 3 månader sen sist! Känner mig duktig, brukar annars gå ett halvår mellan mina klippningar vilket gör att de kapar hälften ungefär! Fick annars ett mejl som gjorde mig lite nere... Jag undrar än idag vad det är tänkt jag ska göra av mitt liv? Jag vill liksom hitta det jag brinner för, jag vill hitta ett jobb jag verkligen längtar att gå till, eller studier jag verkligen älskar! Någon gång kommer jag såklart utbilda mig men till vad. Jag hatar de här tankarna. Jag måste ha kontroll och rutiner och i dagsläget har jag inget av det. Det tär ganska mycket på mig. Ovissheten är det värsta. Om jag bara visste.. :( Det känns som hela 2014 kommer vara samma sak. Jag vet att jag är negativ men helvete jag tar mig verkligen ingenstans. Hur ska man kunna göra det då man inte vet någonting? Blir fan galen av denna situation. Kommentarer
Postat av: LIENE

Kanske är du ämnad för mer än bara arbete och studier :) jag känner så i alla fall.

Skönt att du har någon som går genom samma sak så ni kan hjälpa och stötta varandra.

2013-11-22 @ 09:21:34
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Josefine Anerland

Jag går ut gymnasiet i vår, jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet att jag inte vill plugga vidare direkt, är alldeles för trött på skolan och studier. Men just nu känner jag att jag verkilgen skulle vilja jobba i någon liten mysig butik med inredning och massa prylar. Eller jobba på ett mysigt café någonstans, träffa massa människor och bara ha roligt på jobbet!

2013-11-22 @ 10:31:33
URL: http://josefineanerland.blogg.se/
Postat av: Annica

Du är en stark tjej och inspererar många.
Du måste inte välja ett yrke och du måste inte brinna för ditt arbete, du kan brinna för privatlivet och tycka om ditt jobb och din lön utan att brinna för jobbet.
Övertygad att rätt utbilning eller rätt jobb kommer komma till dig, det finns så många yrken man inte ens vet finns.
Förstår din panik över livet och vad som ska ske. Jobb är bara jobb glöm inte det.
Jag är inte utbildad mer än 2 år på gymnasiet och jag har faktiskt jobbat mig upp til en ganska bra lön och trivs på mitt jobb även om jag inte läääängtar dit varje dag.
Du är en så jävla bra tjej så du kommer hitta ditt jobb eller din utbildning, prova på lite olika yrken medans du är ung så kommer du känna vad du vill eller vad du inte vill.
Go girl!
Kram

2013-11-22 @ 20:24:17
URL: http://annicaj73.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback