Legday.

Kommit hem från gymmet nyss... Passet var ganska intensivt och ganska tungt. Vi körde ingen benböj idag, Albin gillar inte den övningen och jag kände inte heller för den så :P haha. Men vi körde iaf gungande utfall m. vikt, insida + utsida lår, jag körde raka marklyft och en övning som tar baksidalår + rumpa. Avslutade med benpressen, lättare vikter men snabba 15reps, bränns så jävla sjukt i benen av den!! Tycker det är bra också att man varierar sig:) Hela passet avrundades med lite magträning. Vi stretchade också men som vanligt säkerligen för lite. Jag är världssämst på att stretcha, har det inte i tankarna:P 
 
 
Standard! De gånger  jag körde benböjen och kände mig riktigt stark blev jag halvmorsk, liksom satan vad bra det går! Bara för att tänja på gränserna ökade jag ytterligare vikt än fast det jag hade räckte mer än väl för mig. Dagen efter ett sånt pass är man inte lika kaxig.... Sist satt min träningsvärk i 4 dagar eller så. Det var groteskt!!
 
 Kommentarer
Postat av: Boel

Sv: Jaa, eller det brukar vara midnattspremiärer på typ triologi filmer. T.ex. Twilight. Och då får en betala lite mer och se som i Hunger Games fall, första filmen och sen Catching Fire efter midnatt :)
Men den riktiga "premiären" är idag, tror jag :) Tror att en brukar mena och kalla det så iallafall :)

2013-11-20 @ 19:12:02
URL: http://bowelz.blogg.se
Postat av: Celine

- Catching fire var det! :D

2013-11-20 @ 22:09:32
URL: http://celinelf.blogg.se
Postat av: KassandraPalma

Sv; Jaa det är de verkligen

2013-11-21 @ 06:28:15
URL: http://kasssandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback