Massage och Gym!

Hade en hemsk dröm inatt... Drömmer då och då om Tarzan och jag tror det har att göra med intution.. Läst om det iaf... Men denna natt var hemsk! Han attackerade mig. Hoppade på mig, bet mig i ansiktet, klöste mig, ja han var verkligen ren ondska... Tydligen kan det betyda att jag kommer bli sviken av någon jag litat på. Hoppas att så inte är fallet. Har redan extrema svårigheter att lita på människor. Har mejlat min drömtydarkvinna, haha hoppas hon ger något vettigt svar.. Har ofta mejlat henne då jag drömmer mardrömmar, och faktiskt så har svaren fått mig förstå mycket. Tror verkligen att drömmar är något det omedvetna vill säga!
 
 Ska äta frukost snart och sen gå till gymmet - det är där massören håller till! Efter det kanske jag ska gymma lite. eller ja, cykla och köra lite ben.
 
typ såhär ond var han. det var på riktigt hemskt. han var helt jävla galen. hoppade på mitt ansikte och skulle bita. jag började prata med honom, men han gick lös totalt... fick inga märken eller så på mig men det var en äcklig jävla attack.
 Kommentarer
Postat av: Josefine Anerland

Härligt med gym och massage! HOppas du får en bra dag :)

2013-11-16 @ 09:11:28
URL: http://josefineanerland.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: och sen gillar jag hur de trampar med tassarna på kroppen, haha. Min och mammas katt som vi hade innan brukade gå upp på min mage och trampa, och ibland gjorde det lite ont, men det var också skönt :P sen mötte vi en gång en katt på gatan, en stor, svart, som var hur mysig som helst.

Jag brukade också syssla med drömtydning, men när jag fann Gud insåg jag att det vara är dumt. Gud kan fixa alla våra problem, bara vi frågar honom. För vad gör det, om vi vet vad drömmen betyder? vi kanske blir lugnare inombords, men det är alltid bra att ge våra problem i någons händer så att det löser sig :) Förresten hade jag många mardrömmar men dem försvann så fort jag började läsa mer bibeln och spenderade tiden för bön och Gud. Det står ju "resist the devil and he will flee from you".
Kram!

2013-11-16 @ 09:40:18
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

läääskig dröm! själv drömde jag att mina tre fåglar rymde ut i lägenheten och en krashade i en dörr och bröt nacken. Det var riktig ångest!

2013-11-16 @ 11:23:29
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: MartinaOlsson

sv; lugnt! ;)

2013-11-16 @ 12:40:53
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: KassandraPalma

Sv; Jaa verkligen!! (:

2013-11-16 @ 12:42:59
URL: http://kasssandra.blogg.se
Postat av: elina

Min katt ser ut precis sådär när han vill ha mat, så i mina ögon ser han bara hungrig ut haha...

2013-11-18 @ 17:33:14
URL: http://shitsure.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback