nu äre kört.

på riktigt alltså. Jag brukar klara mig undan ganska bra vad gäller feber och halsont. Ja om jag har ont i halsen är det bra under dagen men morgonen och kvällen är ett helvete. IDAG däremot har jag lyckats samla på mig det mesta. Känns som nån rispar med knivar i min hals, jag har feber och känner mig allmänt grinig. Imorgon stannar jag hemma. Skulle till min kurator också men ska inte kliva ut genom dörren imorgon. Jag ska kurera mig så gott jag bara kan! Just. Vad ni än gör, gå inte till arb.förmedlingen. Var där idag och det gav mig.. hmm. ingenting. Enda som sas var "det är utbildning du ska satsa på" jaha men nu är det ju så att jag inte vet vad jag vill plugga jag hade väl gjort det annars? Sen är det så sjukt kul att jag får ingen ersättning för att jag jobbat för mycket och jag har ju inte alls heltidsanställning och inte de timmarna. SEN får jag inte heller stämpla eftersom jag inte jobbat tillräckligt LÄNGE. fyfan vad underbart system!  
 
Jaja. ska försöka bli frisk nu. ta en varm dusch å sån skit. Något som känns positivt är att jag har aptit. Då jag inte har aptit då ligg jag fan på dödsbädden!
 
Ska laga tacos idag!!!!!! Trots halsen är jag riktigt sugen på mat.. Det är bra! Man blir friskare fortare om man får i sig mat... Dock har jag denna tendens: sjuk - tränar inte - tycker synd om mig själv - äter allt jag inte ska äta mestadels i form av choklad eller annat sockerintag.....  MEN inte denna gång. Ska äta mat men INTE socker och godsaker.
 Kommentarer
Postat av: My

Krya på dig! :) Är också hemma och dungförkyld :(

2013-11-05 @ 17:37:25
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback