Flottig söndag!

En väääldigt onyttig söndag! För det första tränade jag ju inget pga kroppen kändes...konstig.. Så enbart en promenad. Vi har ätit fika, ja tårta, kakor osv. Sen kom JAG dessutom på briljanta idén att köpa pizza på hemvägen :) Så nu känner jag mig sådär härligt degig... eller.. jaja. Sjukt mörkt ute redan! klockan är bara halvsex och det var ju mörkt för mer än en timme sen :O märks att klockan vridits tillbaka... Nu ska vi iaf snart se klart på The Heat som vi började se igår :) 
 
Jag köpte en ny höstkappa härom veckan då jag spräckt sömmen på min gamla 3 ggr :) :) har en jävla sving då jag ska lägga väskan över axeln om man säger så ;)
 
 
Och idag tipsade jag Albin om en snygg kappa jag tyckte han skulle köpa vilket han gjorde!
Ja han är inte alls intresserad av kläder överhuvudtaget, jag tror att jag vart med på varenda nya plagg han har. Men kläder gör ju faktiskt mycket än hur ytligt det må låta! Så tycker jag det är bra att ha en finare höstjacka, såhär i mellankylan. Snyggt till kängor också. Han passar verkligen i den, utstrålar manlighet som många redan vet jag är helt såld på. Har en stilig käär ja ;)
 
Köpte en halsduk till :)
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: frida

Va snygga jackor! Jag får se om jag kan lyckas hitta chokladen. :)

2013-10-28 @ 02:08:09
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: bookofems.blogg.se

riktigt snygg kappa! :D

2013-10-28 @ 19:57:54
URL: http://bookofems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback