Gymmet.

 
 
måndagens träning blev rygg, bröst och lite springning. Idag ska vi nog köra axlar och biceps, jag vet inte.. får se helt enkelt! imorgon jobbar jag, men bara på morgonen. blir nog en halvjobbig dag imorgon med tanke på vad som ska tas itu med på förmiddagen. menmen, tänker inte på det! håller på laga mat nu, lax och potatis men är inte hungrig.. tror jag börjar bli sjuk faktikst.. ska hålla mig kry så långt det går!!! bara att piggna till nu och tagga gymmet sen, får se hur taggad albin är då han kommer hem :P
 
 
 
tror jag dör. peppad tjej ska på gymmet. varför har jag axlar som en fågelunge är min största fundering... lovisa 19, inte sådär jävla stor på jorden. 
 
 
jag har ju en tendens att alltid se negativt på mig själv. ibland sörjer jag min förra kropp. haha det är faktiskt sant! jag hade lättare att behålla formen förr, nu ju äldre jag blir märker jag att det blir svårare och svårare! det jag saknar från förr är helt klart magen och midjan, men sen är det nog inte så mycket.. jag har idag fått bredare axlar och ökat mycket muskelmassa på benen, det är positivt i mina ögon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Annica

Ja jag tror aldrig jag kommer kunna känna mig lycklig och trygg igen, det går bara korta stunder sen är jag där och analyserar och oroar mig för framtiden.
Jag förstår hur du menar.
Jag har efter mycket om och men kommit till en bra psykolog på Bromma Psykavd i Stockholm. Jag går nu på analys och han tror jag lider av kraftig separations ångest och borderline. Först trodde läkarna att jag led av add, en form av adhd men denna psykolog är inne på Borderline och att jag måste medicineras och gå i terapi.
Han är verkligen jättebra och för första gången känns det som om någon förstår mig och att det kanske finns svar på alla mina konstiga beteenden.
Jag har berättat för honom om mer än någon annan fått höra, alla mina tvångstankar, konstiga tankar, panik ångest, oro och paranoida tankar.
Han fårstår mig och tar mig på allvar, jätte skönt. Vad som händer efter analysen vet jag inte, jag går 1 h i veckan nu hos honom på en sorts interjuv som ska göra att han kan ställa en diagnos på mig. Lutar alltså åt bordeline.
Jag försöker skriva så öppet jag kan i bloggen, men allt kan jag inte skriva tyvärr inte än. Men jättekul och skönt att ha kontakt med dig.
Kram

2013-09-24 @ 17:55:34
URL: http://annicaj73.wordpress.com/
Postat av: Nathalie Tegelstam

- det är bara bra, själv då? :)

2013-09-24 @ 18:45:41
URL: http://nathalietegelstam.se
Postat av: Sara

Jag kollar bara på de som går på tv haha :D

2013-09-24 @ 20:55:23
URL: http://sausan.blogg.se
Postat av: jennifer

Jaa byxorna är grymma, blir dock väldigt svettig/kall under dom vita texten på sidan. Nja min träning går upp och ner, elller träningen går egentligen bra, det är väl maten som jag äter som det antagligen är fel på. dock står jag iaf still men vill/måste ner mer i fett.. Men försöka få in ett "flow" igen :)

2013-09-24 @ 21:30:32
URL: http://jeennifeerA.shapemeup.se
Postat av: LIENE

Min kropp har också ändrats. Vill också vara som förr, men men. Vi är fina ändå :)
Godnatt när du går och lägger dig.

2013-09-24 @ 22:09:36
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Frida

Snyggt med muskler. :)

2013-09-25 @ 10:26:27
URL: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback