Ajabaja!

 Gjort 2 saker ikväll som inte är bra men det skiter jag i. Dels har jag färgat håret. Är naturligt blond men på vinterhalvåret bleks inte håret och då är mitt hår inte lika ljust som resterande och då brukar jag färga det. Utväxtsfärgning alltså.  Sen har jag solat också. Det är sjukt hur jag förefallit om jag tittar på gamla bilder. Rakt tragiskt! Visserligen är det bra att INTE sola men å andra sidan om man gör allt med måtta är det inte världsjävlafarligt. Då är det enligt mig värre att vara nikotinberoende - något jag inte är. Röker inte, snusar inte, istället skadar jag min kropp med solarium då och då. Fast faktiskt riktigt sällan.
 
 
Gammal bild. Brun?? Ser ut som ett spöke jämförelse idag. Säga vad man vill om brunutansol och solarium och allt som finns, de flesta människor ser fräshare ut bruna. Jag vantrivs fruktansvärt i att vara blek. Tycker det ser hemskt ut på mig då jag är ljushårig. 
 
Gick i nya löpsetet jag köpt. Byxorna sitt ju om man säg så. Som att dra på sig ett korvskinn! De är ju för långa så jag måste knövla till dom där nere och de drar in allt vilket kan kännas positivt, men man känner sig inte alltför attraktiv då röven sugs in och blir nästintill obefintlig. Som att man går och spänner skinkorna till max, så känns det att det ser ut! Skulle behövt en 34:a i midjan då den känns en aning stor då man går men skulle aldrig kunna få på mig den storleken över lår och rumpa, skulle stypa direkt.

 
 
 Kommentarer
Postat av: Rebecka

Svar:
Visst är dem? :)

Kram

2014-04-21 @ 20:32:16
URL: http://alltomrebecka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback