Att vara ifrån varandra.

Varför det är bra att man som par är ifrån varann beror på två saker enligt mig. För det första behöver man få känna på saknaden. SEN av gamla erfarenheter vet jag hur jag funkar. Med de jag varit med har ingen varit rätt.. Då jag väl var ifrån de dåvarande kände jag inget. Alltså inga vidare känslor, kände bara jaha skönt att vara ensam. Men många gånger gjorde jag inte slut för att jag vet inte, satt fast.
 
Då man är ifrån varandra får man se hur pass mycket man känner för varandra. Antingen saknar man ihjäl sig och vill bara att den andra ska komma hem eller är det som känslorna suddas ut, försvinner lite. På så sätt tycker jag det är bra att man är ifrån varandra. Känslor visar sig rätt starkt då. Jag är ju en extrem känslomänniska, mina känslor styr mig helt och hållet. Men det har varit ganska läskigt. Att gå från att känna "jag vill dela mitt liv med den här killen" till att känna hur känslorna sakta men säkert försvinner. Inte pga något, utan helt enkelt för man är ifrån varann, får känna på hur det är att vara själv. Jag har lätt för att ta avstånd tro det eller ej. Väldigt lätt att stänga ute folk vilket både är positivt och negativt. Jag är både och. Har extrem seperationsångest men ändå inte alltför svårt att klippa band och gå min väg. Har nog fötts lite som en ensamvarg så känns det många gånger.  En del av mig är verkligen flickvännen men en annan del av mig är självständig och gillar att vara helt solo. Det är knepigt....Något jag lärt mig är att man kan inte känna det man vill, man kan inte kontrollera känslor för de lever ett eget liv, på gott och ont.
 
______________________________________________
 
HURSOMHAVER. Gymmet gick sådär. Sprang 5km och varvade med intervall och invervall i lutande backe. DÖ vad jobbigt det var. Hade 9:ans lutning ett tag och det sved...... Men det gick ju, trots tunga ben! Precis kommit hem och ska fixa lunch, sen ska jag ner på stan för att fixa lite grejer.
 
 Standard lunch fast har bytt ut pastan mot ris. Ris är bättre för mig. Intressant att veta kände jag där.Kommentarer
Postat av: Felicia Lindblom

så himla sann text, jättebra skrivet! :)

2014-04-06 @ 13:25:46
URL: http://felicialindblom.vionno.se
Postat av: PINKPIERCINGS.se

svar: Vi ska inte ses alls som det ser ut som nu, han är tydligen jättekär i en tjej men henne visste han inte om när han flörtade med mig som tydligen inte va meningen heller...

2014-04-06 @ 13:35:02
URL: http://pinkpiercings.se/
Postat av: Moa Edström

Himla fin blogg du har!
Kika gärna in på min nya blogg & lämna en kommentar! http://moaelsaantonia.forme.se/
KRAM :)

2014-04-06 @ 15:55:40
URL: http://moaelsaantonia.forme.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback