Familjetrippen?

  
Mina systrar har tydligen planerat in någon typ av semster åt oss tre i sommar. Men det verkar inte vara en fin-semester. Jag får gummistövlar och tält-känsla över det hela vilket ger mig lite panik. Men med rätt sällskap kan det sällan gå fel! Inte ofta vi 3 hittar på saker, cissi är upptagen JÄMT och kattis har ju barnen. Har alltid haft en bra relation till mina syskon om man bortser från min halvbror som jag knappt känner men det har sina orsaker.. Mina systrar är mina bästa vänner. Vi alla är väldigt olika men har sjukt kul tillsammans! Då jag mår dåligt eller då sämre saker händer mig vill jag ogärna öppna upp mig men trots det känns det så bra att veta att jag har mina systrar för jag vet att de alltid kommer stötta mig och ställa upp i vått och torrt. Hela mitt liv har jag jagat trygghet, men sanningen är att jag har alltid haft den där tryggheten man vill åt - hos mina systrar.
 
Om jag skulle flytta långt ifrån Övik är det dessa töser jag skulle saknat allra allra mest. 
Kattis bröllop var som en saga tycker jag. Deras historia är som en saga. Vad är oddsen att man hittar sin prince charming då man är 17 år gammal i dagsläget?! Nu hinner folk LÄTT avverka 10 pojk/flickvänner innan de hittat den rätta. Hon och hennes man är ett sånt par man vet kommer hålla ihop livet ut. Som cissi sa:
 "Dagen ni gör slut är dagen jag slutar tro på kärleken." 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: amanda

härlig bild :D

2014-04-29 @ 10:03:58
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: Frida

Det låter som att det kan bli en riktigt bra semester det. ;) Härligt att du börjar piggna till!
Jag har faktiskt tre par i olika färger och så är det olika "årsmodell" men annars samma märke Nike Air Pegasus. :) SÅ grymt sköna!

2014-04-29 @ 10:28:19
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: ADARAS Blogazine

Åh låter superkul med en resa tillsammans ju! :)

2014-04-29 @ 11:39:55
URL: http://adaras.se
Postat av: Frida

Jo det är ju det! lila/rosa är ju snyggt det med, men sök på Nike Air Pegasus på t.ex sportamore så får du fram flera olika härliga färger. :)

2014-04-29 @ 20:42:21
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: linah

åå så fin bild:d

2014-05-01 @ 03:18:25
URL: http://linaheve.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback