kärlek kärlek kärlek.

I ett förhållande ska man prioritera varandra. Nu menar jag givetsvis inte att man ska sitta fastklistrad men jag är rätt oldfashion när det gäller kärlek. Tycker om gentlemän, dra ut stolen, bjuda ut på dejt, skicka blombud, ja allt sånt. Dock är det komiskt att jag aldrig fått uppleva nåt av det. Hursomhaver, jag vill därför känna mig som prio 1. Det bara är så. Mycket handlar ju om hur man själv är.. Den kille jag är tillsammans med ser jag som prio 1 och därför är det självklart jag också vill känna den känslan. Med prio 1 menar jag inte att man ska svansa efter någon och alltid göra vad den vill och inte men bara känslan att veta jag är viktig, jag är speciell, jag är på toppen i den här människans liv. Det är den känslan man vill åt. Om man inte känner just det blir allt på något sätt ensamt. Tomt. Man försöker hitta fel på sig själv, varför verkar inte jag lika viktig som alla andra? Varför har han mycket roligare med alla andra än mig? Sen är det kört för då börjar man mer och mer peka ut fel på sig själv till varför killen eller tjejen får en känna sig så. Det här vet jag för jag upplevt det och det är bland det värsta jag vet. 
 
 
Det är dom gångerna jag upplevt dessa känslor jag lärt mig att jag klarar mig bäst själv. Jag är livrädd att bli beroende av någon annan därför kan jag ha lätt att stöta bort folk. Ensam är stark-tänkandet kan komma ikapp mig. Sen är det ju också så... Om jag ger 110% kärlek till en annan människa är det självklart att jag förtjänar få tillbaka lika mycket annars bör man nog fundera på hur mycket man värdesätter sig själv. Jag har lätt för att bli sårad och bli ledsen men jag har alltid fungerat på det sättet att om han jag älskar inte ger mig lika mycket som jag ger, om jag inte känner mig älskad, speciell, viktig och ja att han vill vara med mig, då lägger jag heller inte ned min energi på att försöka älska honom. Jag är absolut ingen toffel vad gäller sånt. Man får det man ger helt enkelt. Har dessutom alltid tänkt och uppriktigt trott på att jaha om den här killen inte ger mig vad jag ger honom får han väl gå då, det finns nog någon kille därute som skulle ta hand om mig och vara rädd om mig. Tycker alla ska ta sig en funderare. Får jag lika mycket som jag ger? Om inte, varför stannar jag? 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Michelle

Tycker också lite som du! Jag ger allt i ett förhållande så då är det klart att jag vill ha 100 % tillbaka! :)

2014-04-25 @ 11:30:21
URL: http://mischakaro.blo.gg/
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Själv älskar jag när min sambo behandlar mig som en prinsessa. Jag är inte stark utan honom.

2014-04-25 @ 15:26:51
URL: http://sessie.se
Postat av: VERONICA - modeblogg

Men gud så otroligt fängslande skrivet, vilken tankeställare och inspiration. Starka och fina du! Ha en underbar fredag fina du, bamsekramar!

2014-04-25 @ 17:38:27
URL: http://vveronicas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback