Kroppen ballar ur.

Kan man mycket väl säga.. Ändå vart hyfsat pigg idag. Var ute på en morgonprommis och var ju på gymmet sen. Körde axlar och lats, har tappat en del men det hade jag förväntat mig också. Avslutade med 5km på bandet, tog 24min så det var helt okej. Kom hem, duschade åså. Sen var vi bjudna på påskmiddag hos Albins föräldrar och ganska så snart dog kroppen av. Som att dra ur en plugg typ... Fattar inte vad det är för fel, har varit såhär nu i ganska många dagar och det känns konstigt om det är någon sjukdom som lurar för det brukar aldrig ta såhär länge innan det bryter och då orkar jag heller inte träna... 5:e dagen i rad jag har huvudvärk. Man blir frustrerad, speciellt då man inte vet vad det beror på. Äter bra, dricker bra så det är inget sånt. Sover bra gör jag också... Hmm. Hoppas det försvinner bara. Less på att gå från att vara jättepigg till att vilja somna.  
 
 
Sitter i soffan och ska se Kontoret och Partaj o sånt där roligt. Det farliga med högtider då man unnar sig godis är att man så snabbt får försmak för det. OM jag hade en skål framför mig hade jag lätt slukat den... Som tur är har vi inget sånt hemma.
 
varför måste det vara så jobbigt, farligt gott. chips, popcorn, ostkrokar, läsk åsånt har jag inga problem alls med att avstå men godis.. Choklad framförallt.. socker är farligt..
 Kommentarer
Postat av: Kimmey ~ Kung varje dag

Usch så jobbigt det låter!

2014-04-20 @ 21:42:33
URL: http://bimbolie.blogg.se
Postat av: Ida Gratte

sv: ja supergott :)

Hoppas du får en bra Måndag :)
kram!<3

2014-04-21 @ 00:25:00
URL: http://idagratte.blogg.se/
Postat av: Ellen

Det är så gott med godis! Jag försöker mig på ett godisförbud men vi får se hur det går...! :D

2014-04-21 @ 08:47:48
URL: http://lifeofellen.devote.se
Postat av: Ellen

Usch ja...socker är en drog :-/

2014-04-21 @ 21:25:38
URL: http://ellengblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback