Ögonen hänger..

Dagen har gått fort! Imorse drog jag på en timmes spinning. Gick sisådär menmen. Kom hem, duschade och sen for vi till Albins farmor där vi varit hela dagen. Fick god mat, fika, tårta åså :)
 
Då vi kom hem var det som någon tagit all min energi. Som jag nämnt tidigare blir jag väldigt lätt utmattad om jag är kring mycket folk, speciellt om det är en lite längre tid. Ingenting jag valt direkt men det är sån jag är. Sen med tanke på att jag är van lite folk, min familj är jätteliten. Mina föräldrar har inga syskon = jag har inga kusiner. Ja vi har alltid varit få och så är jag uppvuxen och därför blir det för mig jättekontrast då jag väl är i situationer med mycket folk. I skolan har jag heller aldrig sökt mig till stora grupper. Det har mycket att göra med att jag inte kan stänga av varken öron eller ögon. Min hjärna går på högvarv och det är något som sker automatiskt... Allt ljud, rörelse, dofter, ja allt i princip är något jag lärt mig att jag måste ta in och det sitter väl kvar för det sker helt omedvetet men det gör också att jag till slut blir tom på energi.  Men det är sån jag är, har väl mer eller mindre försökt acceptera att jag inte är som många andra där. MEN då jag kom hem idag insåg jag också att jag hade lite feber vilket förklarar varför jag känner mig sådär jobbigt fast ändå skönt svag i kroppen. 
 
 
Jag ska piggna till med gooodis och Twilight!!!!! :)
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Celine

Såg på tv6 maraton men missade de två sista ... kanske får ta och se dom dååå haha (fast jag självklart sett dom 184748974 gånger innan)

2014-04-21 @ 00:14:29
URL: http://celinelf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback