Styrka.

Kom precis hem, ska käka middag och sen bege mig till gymmet. Har ju tänkt lägga mer krut på kondition och det har jag gjort hela förra veckan och jag planerar att fortsätta, men vill ändå underhållsträna styrkedelen så jag inte tappar alltförmycket. Dessutom känns inte min kropp i bästa skick för löpning för tillfället så jag försöker väl göra det jag tror kroppen mår bra av. Hoppas iaf jag får köra någon kondition i veckan! Igår tränade jag biceps/triceps och kände att jag tappat lite, men inte alls mycket så det kändes skönt! Idag ska jag köra bröst och rygg tror jag. Nog det jag tappat mest av så det känns lite gruvsamt! Tänkt gå en promenad efter det, varit ute hela dagen på Dagis idag men tycker det är sååå skönt att vara ute och promenera för mig själv i sånt här väder.
 
Sen jag la i en högre växel i träningen sen julas har jag sett några förändringar men det är förändringar som bara jag och Albin märker. Folk som jag känner, familj åså märker inget. Fysiska förändringar ser man först själv och det tar tid. På ett sätt känns det sjukt lamt hur lite jag kommit i de resultat jag vill uppnå men å andra sidan vet jag hur jävla svårt det är att få resultat så jag är ändå halvnöjd med det jag åstadkommit med.
 
De resultaten jag och Albin sett är väl;
Bredare axlar
Större triceps
Mer muskler på framsida lår
Mindre fett i midja
 
 
Sen är det ju också så att jag är ingen fitnesstjej. Jag lever inte som en fitnessmänniska gör. Framförallt inte med kosten! Så på något sätt känner jag ändå att ja, jag har ju lyckats med några mål jag satt upp TROTS att jag varken satt mig på svält, diet eller att aldrig äta salt/socker osv. Det känns bra, det är såhär jag vill leva. Jag kommer aldrig bli en sådär hetsig fitnesstjej. Tycker det är för mycket uppoffring av mat för att vara ärlig:)
 Kommentarer
Postat av: amanda

bra bild!

2014-04-23 @ 17:33:06
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: amanda

bra bild!

2014-04-23 @ 17:33:06
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: Lisa Radojewska

Grymt ju! Var stolt! Din resa räknas och allt du gör mår du bättre av! kämpa på :)

sv; Ja mums måste prova, brödet såg jättegott ut! :D
Kram

2014-04-23 @ 21:20:57
URL: http://raawhr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback